home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Lee Noble, koji je osnovao britanskog proizvođača sportskih automobila Noble Automotive Ltd. (ali ga je kasnije prodao), sada najavljuje svoj povratak, i to novim automobilom za koji će biti zadužena njegova nova kompanija – Fenix Autromotive.

 (Dalje)Kao što je bilo i najavljeno pre nekoliko meseci, od sredine novembra je sa proizvodnih traka počeo da silazi Smart Fortwo Electric Drive sa elektropogonom, koji će u početku (prva serija ima 1000 komada) biti dostupan samo odabranom krugu kupaca, dok će se u slobodnoj prodaji pojaviti tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Uvek spremni lovci na auto novitete su u okolini Minhena uhvatili test vozilo BMW serije 1 Hybrid, sa sve "Hybrid Test Vehicle" oznakama.

 (Dalje)

Nove verzije Lade Kaline

20 Nov 2009 - 08:35 Vesti Link

Ruski proizvođač automobila "AvtoVAZ" počeo je proizvodnju dve nove verzije modela "lada kalina", saopštila je pres služba te kompanije.

 (Dalje)

Mada su mnogi očekivali da će se jača verzija Bugattija Veyron pojaviti tokom ove godine, kada je Bugatti proslavio svoju 100-godišnjicu, to se ipak nije desilo.

 (Dalje)

Novi svetski rekord u dužini vožnje elektro-automobilom postavljan je u Japanu, gde je vozilo marke "Daihatsu mira van" prešlo, sa jednim punjenjem baterija, 555,6 kilometara.

 (Dalje)

2010 Porsche 911 GT3 R

19 Nov 2009 - 19:35 Noviteti Link

Novi trkački model Porschea je nazvan 911 GT3 R, a zvanično će biti predstavljen javnosti 14. januara sledeće godine na Birmingham Motor Showu. 

 (Dalje)

Zvanična promocija potpuno nove, treće generacije Audijevog modela A8 će biti održana 30. novembra, i to u Americi.

 (Dalje)

Mazda Srbija i Crna Gora proširuje svoju dilersku mrežu u Srbiji sa dva nova člana: tokom ovog meseca otvaraju se firma Nikom iz Kragujevca i Auto kuća ALFA iz Subotice.

 (Dalje)

Sajt Hondinog uvoznika za Srbiju (www.honda-srbija.rs), u skladu sa potrebama sadašnjih i potencijalnih vlasnika Honda automobila, obogaćen je različitim interaktivnim sadržajima.

 (Dalje)

Kompanija Ristić d.o.o. otvorila je novi poslovno-servisni centar u Čačku, koji se prostire na površini od 15000 metara kvadratnih, od čega je 2850 metara pod objektima.

 (Dalje)

Kompanija Renault je obnovila ugovor sa našim poznatim glumcem Draganom Nikolićem, i to na period od godinu dana.

 (Dalje)Jedan neimenovani američki biznismen je za samo tri godine uništio čak 10 supersportskih automobila, a među njima i dva Ferrarija 360 Spyder (ostatak jednog vidite na slici).

 (Dalje)

Opel / Vauxhall Corsa modelske godine 2010 ne donosi ništa estetski novo, pa je zato naglasak na osveženoj paleti pogonskih agregata, čija prosečna potrošnja je smanjena za 13,2 odsto (ne računajući sportski OPC / VXR model).  

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 28 29 30  Sledeći»