home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U beogradskom hotelu Holiday Inn, u kojem se od 18. do 20. novembra 2009. održava međunarodni stručni skup o primeni tečnog naftnog gasa /TNG, engleski LPG - Liquefied Petroleum Gas/u državama-potpisnicama sporazuma CEFTA (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Albanija i Moldavija), Fiat Automobili Srbija je prvi put pred širim auditorijumom predstavio Punto Classic LPG, vozilo s fabrički ugađenom opremom za pogon na TNG i benzin.

 (Dalje)U izboru najbezbednijih modela za 2010. godinu, američki Ford, japanski Subaru i nemački Folksvagen (VW) vode na listi proizvođača 19 vozila i osam sportsko-terenskih kola koju je sačinio Američki institut za bezbednost u saobraćaju (IIHS) u Virdžiniji.

 (Dalje)

Mada se novi Nissan 370Z već neko vreme nalazi na tržištu, tjuning kuća CDC International se pozabavila i njegovim prethodnikom – modelom 350Z.

 (Dalje)

Američki Vorsteiner je do sada obradio brojne sportske modele (kao što su recimo BMW M3 i Porsche 911 Turbo), a najnoviji kit BR-9 je namenjen britanskom Bentley Continentalu GT.

 (Dalje)

Po poslednjim vestima, promocija nove, druge generacije BMW-a X3, koji je po ranijim najavama trebalo da se pojavi već na sledećem Salonu automobila u Detroitu (januar 2010.), odložena je za još šest meseci.

 (Dalje)

Čitaoci Auto Zeitung-a su nagradili Audi po šesti uzastopni put.

Audi je osvojio 40,3% glasova, od preko 20000 čitalaca, koji su učestvovali na anketi časopisa "Auto Zeitung". Čitaoci su glasali za jednu od 50 ponuđenih automobilskih marki po 20 ponuđenih kriterijuma. Audi marka je bila prvoplasirana u sedam od tih 20 kategorija, a u šest kategorija je ova marka osvojila drugo mesto.

 (Dalje)

Francuski proizvođač guma „Mišelin” će uplatom u visini 6,4 miliona evra idućeg meseca postati vlasnik 100 odsto preduzeća „Tigar gume”, objavio je pirotski Tigar na svom sajtu.

 (Dalje)

Kineski Great Wall Motor će krajem ovog meseca na Guangzhou Salonu automobila izložiti i manji hatchback i7 koji, bez obzira na potpuno izmenjen prednji deo, ipak ne može da sakrije da je kao inspiracija za njegov izgled poslužila aktuelna Toyota Yaris.

 (Dalje)

 

Izvor : Pressonline.rs

Ponovna proizvodnja „punta", koju je u subotu zaustavio požar u fabrici, biće nastavljena u ponedeljak 23. novembra, ali upola manjim kapacitetom, otkriva za Press predsednik sindikata fabrike Zoran Mihajlović.

 (Dalje)

U nameri da prodajne i servisne aktivnosti locira što bliže mestu stanovanja budućih i sadašnjih vlasnika, Grand Motors (www.ford.rs) poziva preduzeća i preduzetnike u Srbiji da se priključe dilerskoj mreži ove poznate marke.

 (Dalje)Američki "Dženeral motors" (GM) najavio je da će, uplatom od milijardu dolara u decembru, početi da vraća vladin kredit u iznosu od 6,7 milijardi dolara.

 (Dalje)

Od 15. novembra do 31. januara možete obaviti zimsku proveru svog Honda automobila po promotivnoj ceni od 929 dinara.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 28 29 30  Sledeći»