home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Volkswagen Polo R

7 Nov 2009 - 14:20 Top secret Link

Planovi Volkswagena za proširenje palete pogonskih agregata novog Pola, sem GTI i GTD verzija, podrazumevaju i još snažniji R model, čime će biti proširena i njihova R porodica modela (nedavno su recimo predstavljeni Scirocco R i Golf R).

 (Dalje)Tjuning kuća Hofele se pozabavila i VW Touaregom sa 6,0 litarskim 12-cilindričnim motorom, koji posle njihove obrade raspolaže sa 480KS i atraktivnim GT 460 aerodinamičkim paketom.

 (Dalje)

Ford će postati prvi proizvođač na svetu koji će u svoje modele ugrađivati revolucionarne sigurnosne pojaseve na naduvavanje.

 (Dalje)

Uvoznik Chevroleta za Srbiju (www.gm-chevrolet.rs) sve do kraja ove godine odobrava popust za najmanji automobil u paleti ove marke - Spark.

 (Dalje)

Nedavno predstavljen na Salonu automobila u Frankfurtu, Rols-Royce Ghost će dobiti i svoju hibridnu verziju.

 (Dalje)

Hibridno vozilo japanske "Tojote", model "prijus" koji se pokreće na benzin i na struju, nastavlja da dominira japanskim automobilskim sektorom, prema najnovijim podacima Udruženja japanskih dilera automobilima (JADA).

 (Dalje)Preuzeto sa : Pressonline.rs

Po stupanju na snagu novog zakona o saobraćaju 10. decembra auto-škole najavljuju drastično podizanje cene obuke i polaganja vozačkog ispita .

 (Dalje)

Britanskim kupcima je već na raspolaganju BMW 320d (E90-E93) sa pojačanim 2,0 litarskim turbo-dizel motorom, koji u standardnoj verziji inače razvija 175KS.

 (Dalje)

Žiri koji se sastojao od glavnih urednika, stručnjaka i VIP ličnosti su proglasili A5 Sportback pobednikom u kategoriji srednjih vozila
Treći trijumf za Audi model sa najvećim volumenom nakon A4 koji je pobedio u 2007. i Q5 koji je pobedio u 2008. godini

 (Dalje)

Na dodeli prestižne nagrade "Zlatni volan 2009." u Berlinu, Volkswagen je istovremeno osvojio dve nagrade: u kategoriji malog kompaktnog vozila pobedio je novi Polo, a u kategoriji "Zeleni volan", koja postoji od 2007., članovi žirija su za pobednika izabrali Polo BlueMotion.

 (Dalje)

Brazilska filijala nemačkog VW-a nastavlja sa specijalnim izdanjima Golfa IV. Tako je nakon Silver Edition modela sada predstavljen i Golf IV Black Edition.

 (Dalje)

VR Chevrolet Camaro

6 Nov 2009 - 18:59 Tuning Link

U Velikoj Britaniji će od januara 2010. godine biti dostupan VR Camaro, koji će se od standardnog modela razlikovati pre svega po agresivnijem izgledu i snažnijem motoru.

 (Dalje)

Renault će u svojoj Flins fabrici u Francuskoj od 2012. godine početi sa serijskom proizvodnjom novog elektroautomobila, čiju smo najavu inače mogli da vidimo kroz studiju Zoe Z.E., predstavljenu na poslednjem Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Pozivajući se na Institute of Global Insight i po brojkama dostupnim u ovom trenutku, nemački Der Spigel objavljuje informaciju da je VW Group-a u toku ove godine po globalnoj prodaji pretekla japansku Toyotu, što znači da je VW postao broj 1 u prodaji vozila na svetu.

 (Dalje)