home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prodaja novih automobila u Francuskoj porasla je za 14 odsto u januaru u odnosu na isti mesec prošle godine, saopštio je Komitet francuskih proizvođača automobila.

 (Dalje)Auto kuća Samardžić potencijalnim kupcima nudi model Škoda Fabia Classic sa 1.2L motorom od 60KS i to po ceni od 7.990 evra sa PDV-om.

 (Dalje)

Huatai svoj novi luksuzniji model razvija već neko vreme, a ove najnovije fotografije su nastale tokom prošlog vikenda kada je kineska fabrika novi B11 sedan prikazala odabranom krugu ljudi.

 (Dalje)

Predsednik američke filijale japanske Tojote, Džejms Lenc, izvinio se danas zbog tehničkih problema na nekim od modela Tojotinih vozila, zbog čega je proizvođač morao da pribegne masovnom povlačenju automobila, prvo u SAD a potom i u drugim delovima sveta.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Odnošenje bahato parkiranog četvorotočkaša, od ove godine naplaćuje se u zavisnosti od mase automobila i složenosti situacije. – Nije isto ukloniti džip i „jugo”, niti da li je vozilo ostavljeno na trotoaru ili u sred raskrsnice, kažu u JKP „Parking servis”

 (Dalje)

Infiniti je posebno za tržište Zapadne Evrope pripremio specijalnu ediciju modela FX, koji će tamošnjim kupcima biti dostupan u limitiranoj seriji od samo 100 komada.

 (Dalje)

Predstavnici uvoznika i distributera automobila u Srbiji različito su u razgovoru za Tanjug ocenili prednosti pune primene Trgovinskog sporazuma sa EU, tako da jedni smatraju da će primena sporazuma umanjiti troškove uvoza i povećati prodaju automobila, dok drugi tvrde suprotno.

 (Dalje)

Vorsteiner BMW M6

1 Feb 2010 - 16:01 Tuning Link

Nakon niza aero body paketa za BMW seriju 3, američka kompanija Vorsteiner svoju ponudu dopunjuje i tjuning kitom za BMW M6.

 (Dalje)

I Meksikanci su prošle godine kupili manje novih automobila nego u 2008., a to u praksi znači prodaju od 754.918 vozila (pad od 26,4% u poređenju sa 2008.).

 (Dalje)

Idemo dalje. Nakon što je Pininfarina prošle nedelje za ženevski Salon automobila (održava se početkom marta) najavio premijeru novog koncept vozila na bazi Alfe, još jedan italijanski dizajn studio – Stile Bertone, za isti Salon priprema novu studiju, koja će se takođe bazirati na jednom Alfinom modelu.

 (Dalje)

Kako bi obeležila 20-godišnjicu modela MX-5, Mazda je na domaćem tržištu prošle godine lansirala specijalno, 20th Anniversary Edition izdanje ovog popularnog dvoseda, a od ovogodišnjeg Salona u Ženevi Japanci će i Evropljanima ponuditi istoimeni limitirani model.

 (Dalje)

Nemačkim kupcima je na raspolaganju nova specijalna serija najmanjeg Peugota u ponudi, odnosno 107-ica Black & Silver Special Edition.

 (Dalje)

Kompanija „Kia motors” ostvarila je u četvrtom tromesečju prošle godine čistu dobit od 603,9 milijardi vona (374,5 miliona evra), u poređenju sa 74,8 milijardi vona u istom periodu prethodne godine.

 (Dalje)

Novi mali Volvo P20

1 Feb 2010 - 00:21 Top secret Link

Po poslednjim vestima, Volvo će za nekoliko godina (pominje se 2013.) u svoju gamu ubaciti model manji od sadašnjeg C30, a koji je trenutno poznat samo kao P20.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 28 29 30