home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


 (Dalje)Britanski Autocar je nedavno pisao da će novi Fiat Uno (u Brazilu predstavljen početkom prošlog meseca) krajem sledeće godine stići na evropsko tržište i da će se proizvoditi u Kragujevcu, ali po poslednjim informacijama sa italijanskih sajtova, to se ipak neće desiti.

 (Dalje)

 

Zbog velikog interesovanja TV emisija ABS SHOW i S LEASING produžili su rok za slanje vaših tačnih odgovora za nagradnu igru, kroz koju možete osvojiti tri blutut uređaja za vašu bezbednu vožnju i još deset jastučića za glavu sa znakom S LIZINGA.

 (Dalje)

Porodica nove Astre će se uskoro proširiti sa nekoliko novih članova, a jedan od njih je i Astra Sport Coupe, odnosno trovratna verzija ovog Opelovog modela.

 (Dalje)

Čitaoci magazina Auto Bild Allrad izabrali su ne jedan, nego dva škodina modela za ovogodišnju Allrad automobil godine za 2010.

 (Dalje)

Američki "Ford" i japanska "Mazda" opozvali su više od 230.000 vozila proizvedenih u zajedničkom preduzeću u Kini zbog problema sa softverom koji može da dovede do blokade motora, izvestile su danas agencije.

 (Dalje)

Kada je Insignija stigla na ulice pre godinu dana, glave su se okretale za njom. Analiza tržišta i ankete sprovedene među mušterijama su pokazale zašto je to tako. Insignia je automobil sa sofisticiranim, sportskim dizajnom i izuzetnim tehnologijama koje mušterije cene i koriste – a sve to po pristupačnoj ceni.

 (Dalje)

Saobraćajna policija u Brazilu zaustavila je i kaznila čoveka sa invaliditetom jer je u invalidskim kolicima sa ugrađenim motorom jurio veoma prometnom saobraćajnicom.

 (Dalje)

Seat nemačkim kupcima nudi i specijalno Sport Limited izdanje trovratne Ibize SC (SportCoupe), koja će biti dostupna u limitiranoj seriji od samo 300 komada.

 (Dalje)

Volkswagen je predstavio i BlueMotion odnosno ekonomičniju verziju novog Tourana.

 (Dalje)

Kina bi mogla preteći Japan i postati druga zemlja u svetu po broju automobila iduće godine, objavio je istraživački centar "Šangaj sikjuritis", citirajući izjavu Sju Čangminga, direktora tog državnog informacionog centra.

 (Dalje)
«Prethodni   1 2 3 ... 27 28 29