home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Zastupnik kineske kompanije Chery za Srbiju, KVIS iz Beograda, ponovo je spustio cenu za najmanji automobil u ponudi – Chery Ego.

 (Dalje)CITROEN i VITRO GROUP su u saradnji sa HYPO GROUP postigli odlične rezultate povratkom operativnog lizinga na naše tržište, pa su odlučili da ponude nabavku novih CITROEN vozila na još jednostavniji i povoljniji način.

 (Dalje)

Jedan profesionalni kradljivac automobila iz Adelaide u Australiji ukrao je automobil sa prikolicom, ne znajući da se u njoj nalaze vlasnici kola. 

 (Dalje)

Sledeća generacija Picanta bi trebalo da ima premijeru u martu naredne godine na Salonu automobila u Ženevi, a i ovaj najmanji model u ponudi korejske fabrike odlikovaće novi vizuelni identitet za koji je zaslužan dizajner Peter Schreyer.

 (Dalje)

Hyundai HB

3 Jun 2010 - 09:00 Top secret Link

HB je budući manji Hyundaijev automobil namenjen tržištima Južne Amerike, a proizvodiće se u Piracicaba - Sao Paolo fabrici u Brazilu.

 (Dalje)

Prodavci Škode u Nemačkoj tamošnjim kupcima sada nude i sportski kit za redizajniranu Fabiju, nazvan Race Package.

 (Dalje)

Italijanska prodaja novih automobila pala je tokom proteklog meseca 13,79 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. Kako je navelo italijansko ministarstvo saobraćaja, udeo "Fijata" na domaćem tržištu skliznuo je ispod 30 odsto, prvi put od decembra 2005. godine.

 (Dalje)

Nakon što je nedavno Kinezima prodao Volvo, američki Ford Motor Co. je sada i zvanično potvrdio da će u četrvrtom kvartalu ove godine ugasiti brend Mercury (osnovan 1939.).

 (Dalje)

U čast nacionalnog meseca sigurnosti u SAD, Chevrolet se pridružio kompaniji OnStar i vodećim nacionalnim službama hitne pomoći da bi najavili prvi program obuke na električnim vozilima sponzorisan od strane proizvođača automobila.

 (Dalje)

Po poslednjim informacijama, naredno izdanje Salona automobila u Ženevi (mart 2011.) će biti i mesto predstavljanja još jednog Škodinog Scout modela – Superba Scout.

 (Dalje)

Nezavisna organizacija EuroNCAP (European New Car Assessment Programme) je objavila izveštaj o najnovijoj, jun 2010 seriji crash testova bezbednosti.

 (Dalje)

Indijski Tata Motors otvorio je danas novu fabriku za proizvodnju superjeftinih automobila Nano, 21 mesec pošto su ogorčeni protesti seljaka naterali tu kompaniju da napusti fabriku u Zapadnom Bengalu, koja ju je koštala 350 miliona dolara.

 (Dalje)

Kalifornijski tjuner Arkym u svojoj ponudi ima i novi AeroRace Kit za Coupe verziju BMW-a M3.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 22 23 24 25 26 27 28 29  Sledeći»