home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kineski Riich Z5

7 Jun 2010 - 09:19 Top secret Link

Ovaj kupe iz Kine je nazvan Riich Z5, a pokreće ga 2.0 Turbo motor sa 125kW/170KS.

 (Dalje)12. juna 2010. godine u Beogradu, na karting stazi "Adi Huja", sa početkom u 13h, održaće se sedmi internacionalni Honda skup u organizaciji Honda Club-a Serbia.

 (Dalje)

Nešto više o GTA Spanu možete pročitati OVDE (u međuvremenu je objavljena i cena – 600.000 evra).Grupa uticajnih američkih stručnjaka je zaključila da se kombinacijom dostupne tehnologije može postići velika ušteda goriva u postojećim modelima automobila i lakih kamiona u SAD.

 (Dalje)

Landwind se na tržištu Starog kontinenta pojavio 2005. godine, ali se zbog problema sa bezbednošću veoma brzo i povukao.

 (Dalje)

U Francuskoj je u maju registrovano 10.258 automobila marke "Dačija", tri puta više nego u istom mesecu prošle godine, prenosi agencija "Medijafaks".

 (Dalje)

Ako je verovati glasinama, Nissan priprema radikalne promene za popularni "Z" čiju bi narednu generaciju trebalo da pokreću Mercedesovi motori.

 (Dalje)

Iz Hyundaija je još prošle godine najavljeno da će njihov novi kompaktni 2+2 kupe preuzeti 70-80% izgleda koncepta Veloster iz 2007. godine (na slikama), a sada je potvrđeno da će njegova evropska premijera biti održana ove jeseni, na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

ABS Show - 109. emisija

6 Jun 2010 - 10:17 Video, Abs Link

 (Dalje)

Prema podacima agencije Promocija plus, u Hrvatskoj je u prvih pet meseci 2010. godine registrovano 15.757 novih putničkih vozila, u poređenju sa 21.241 jedinica u istom periodu 2009.

 (Dalje)

Audi Travolution sistem

5 Jun 2010 - 20:41 Vesti Link

Nije tajna da Audi testira svoju najnoviju tehnologiju koja bi trebalo da bude u fokusu sledećih generacija modela – Audi Travolution koji predstavlja specifični car-to-traffic signalni komunikacioni sistem.

 (Dalje)

Mada je prošlu godinu Rolls-Royce završio sa blagim padom prodaje, širenje ponude jeftinijim modelom dovelo je do rapidnog rasta u ovoj godini.

 (Dalje)

UMIVEN JE SAJT CITROEN - VITRO GROUP

Ne malo oduševljenje izazvaće potpuno rekonstruisan sajt VITRO GROUP, tvrde u ovoj kompaniji. www.vitrogroup.rs će se dopasti svima koji traže informacije vezane za nova i korišćena Citroen vozila. Sajt je već neko vreme u rekonstrukciji, a puštanje u rad biće u ponedeljak 07.06.2010. godine u 8h.

 (Dalje)

Rusko terensko vozilo UAZ-469 postiglo je novi svetski rekord, saopštila je pres služba fabrike automobila u Uljanovsku.

 (Dalje)