home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Izvor : Danas.rs  

Kako stvari stoje u ovom trenutku gorivo u Srbiji neće pojeftiniti sledeće sedmice, saznaje Danas.

 (Dalje)40 godina Citroena GS

11 Jun 2010 - 09:30 Vesti Link

Citroen GS slavi 40. godišnjicu. Ovaj porodični automobil je predstavljen u septembru 1970. godine, na sajmu automobila u Parizu. Prvu nagradu je osvojio 1971. kada je proglašen za evropski automobil godine, ispred Volkswagena K70 i Citroena SM.

 (Dalje)

Beograd - MAG CENTAR d.o.o, subota 12.06.2010. od 9h

 (Dalje)

Aznom Land Rover Defender

11 Jun 2010 - 08:12 Tuning Link

Posle specijalnog Fiata 500C Sassicaia, italijanski Aznom predstavlja i personalizovanu varijantu legendarnog Land Rovera Defender.

 (Dalje)Tjuning kuća TC-Concepts se pobrinula da i standardni Mercedes SL65 AMG izgleda kao SL65 AMG Black Series edicija.

 (Dalje)

Volkswagen Grupa proširuje svoje proizvodne kapacitete u Kini. Ugovore za izgradnju nove Volkswagen fabrike u Fošanu, u južnoj kineskoj regiji Guangdong, su potpisali prof. dr Martin Vinterkorn, predsednik Upravnog odbora Volkswagen AG i prof. dr Vinfrid Valand, predsednik i direktor Grupe u Kini, zajedno sa predstavnicima partnera FAW-Volkswagen u Fošanu.

 (Dalje)

Od kada je u maju predstavljena, nova Volkswagen igrica „Touareg Challenge“ doživela je neverovatan uspeh. Do danas je ova igrica „skinuta“ sa interneta više od milion puta.

 (Dalje)

Broj prodatih vozila u Audi-ju nastavlja da se povećava. U maju mesecu je kompanija iz Ingolštata prodala 14.6% više vozila širom sveta u odnosu na maj prošle godine.

 (Dalje)

Nemačka vlada je odbila zahtev "Dženeral motorsa" (GM) da pruži pomoć njegovoj posrnuloj filijali "Opel", naglašavajući da američka autokompanija ima dovoljno novca za oporavak evropske podružnice.

 (Dalje)

Nakon duže pauze, u ponudu se vratio najmanji "suzuki". Sedma generacija modela "alto" je atraktivnija, bezbednija i štedljivija nego ikad.

 (Dalje)

U sredu, 09.juna 2010. godine kompanija Trgomen-PV d.o.o. ozvaničila je početak prodaje i servisiranja automobila marke Chery u Kraljevu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 27 28 29  Sledeći»