home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija "Čangan automobili", jedna od najvećih državnih auto-grupacija u Kini, pregovara sa partnerskom američkom kompanijom "Ford" o proizvodnji vozila srednje veličine, prenele su danas agencije, pozivajući se na dva izvora.

 (Dalje)Po ceni od 10.990 evra, odnosno hiljadu evra nižoj od dosadašnje, Euro Sumar, zvanični uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala za Srbiju, nudi ograničenu količinu najbolje opremljenog modela Swift 1.3, u verziji GS.

 (Dalje)

Mercedesov ML 63 AMG je za novu prodajnu sezonu prošao kroz manji kozmetički tretman, a evropskim kupcima će biti dostupan od sledećeg meseca (po ceni od 105.077 evra).

 (Dalje)

London se za još jedan korak približio cilju da postane ekološki najprihvatljiviji grad na svetu, predstavljajući u Gradskoj većinici prototip hibridnog taksija koji se pokreće sistemom "gorivih ćelija".

 (Dalje)

Pravi je trenutak da osvežite, utegnete i pripremite svoj automobil za predstojeće letnje izazove.

 (Dalje)Američki automobilski gigant „Dženeral motors” (GM) odlučio je da povuče sa tržišta oko milion i po vozila, zbog toga što bi neispravan grejač u rezervoaru za vodu za pranje prednjeg stakla mogao da izazove požar.

 (Dalje)

Exclusive verzija Passata CC je već dostupna evropskim kupcima i to sa svim motorima koje se inače ugrađuju i u standardni Passat CC.

 (Dalje)

Japanska Mitsuoka predstavlja specijalno Premium Gold izdanje sportskog modela Orochi, koji je i do sada privlačio pažnju svojim originalnim dizajnom.

 (Dalje)

JE DESIGN Audi Q7 S-Line

9 Jun 2010 - 08:56 Tuning Link

U paleti tjuning kuće JE DESIGN je i ovaj Audi Q7 S-Line koji je dobio novi body kit, poboljšane performanse, niže ogibljenje i set novih točkova.

 (Dalje)

Folksvagen (Volkswagen) namerava da ove godine proda u Kini više od dva miliona automobila i planira da u bliskoj budućnosti u toj zemlji otvori još četiri fabrike.

 (Dalje)

Britanski AutoExpress piše da će porodica nedavno predstavljenog modela Countryman biti proširena sa nekoliko novih verzija.

 (Dalje)

BMW je u fabrici Spartanburg u Južnoj Karolini proslavio proizvodnju jubilarnog, milionitog primerka svog SAV modela X5.

 (Dalje)