home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO : BMW logo

8 Jun 2010 - 01:02 Video Link
Aktuelna generacija Suzukijevog Swifta je poznata još od Salona automobila u Parizu 2004. godine, dok se dolazak novog očekuje veoma brzo.

 (Dalje)

Proizvođači automobila počeli su u Velikoj Britaniji da pomažu kupcima da otkriju koliko njihov ljubimac na točkovima troši goriva, kao i koliko ispušta štetnih gasova u atmosferu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Pravilnik o tehničkim uslovima za vozila, usklađen sa novim Zakonom o saobraćaju, završen je i trebalo bi da stupi na snagu početkom jula, potvrđeno je u ponedeljak "Novostima" u Ministarstvu za infrastrukturu.

 (Dalje)

Toyota Manufacturing UK (TMUK) je danas saopštila da je proizvela svoje 3-milionito vozilo u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

Američki proizvođač automobila Krajsler (Chrysler) povući će 600.000 džipova "rengler" (Jeep Wrangler) i kombija dodž (Dodge) zbog neispravnosti kočnica i elektrike.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Speed-industry.com

Od ranije smo znali da je firma Inoto dobila pravo na zastupništvo i uvoz Micubiši vozila u Srbiju, preciznije, 5.12.2009. godine. Nakon temeljne organizacije poslovanja, konačno smo dobili prvi njihov prodajni salon u Beogradu, na lokaciji nekadašnjeg Citroenovog u Karađorđevoj 69.

 (Dalje)

Po ugledu na razvijene zemlje sveta i EU, i Srbija je prepoznala značaj ekološki prihvatljivih vozila. Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja odobrilo je subvenciju u iznosu od 100.000 dinara za kupovinu hibridnih vozila.

 (Dalje)

Za dvadesetčetvorogodišnjeg Toma Grina, savetnika za zaštitu okoline iz Njukasla, susret sa bendom Metallica bio je ostvarenje sna. Tokom učešća u Honda projektu - snimanju dokumentarnog filma Proživite svaki litar, obožavaocu hevi metala pružena je šansa da upozna svoje idole.

 (Dalje)

GT3 je električni dvosed firme T3 Motion, koji sa jednim punjenjem baterija ima autonomiju između 129 i 161 km.

 (Dalje)

Porsche Panamera Turbo je još jedan automobil koji je prošao obradu u tjuning kući Mansory, poznatoj, između ostalog, i po onom upadljivom Bentley Continentalu GT SpeedVitesse Rose.

 (Dalje)

Renault Latitude

7 Jun 2010 - 14:26 Noviteti, Video Link

Ovo je nova Renaultova limuzina nazvana Latitude, koja će zvaničnu svetsku premijeru imati krajem avgusta na Salonu automobila u Moskvi.

 (Dalje)

Kao deo plana udruživanja prodajne mreže na evropskom tržištu, Fiatova marka Lancia i Chrysler će u narednih godinu dana ugasiti nekoliko stotina prodajnih mesta u Evropi, a Chryslerovo ime će napustiti Stari kontinent.

 (Dalje)

Nemački tjuner Lorinser je danas sa ovim crtežom najavio svoju modifikaciju 2011 Mercedesa CLS, koji inače sam Mercedes uopšte još nije zvanično predstavio.

 (Dalje)

Subaru Impreza XV (predstavljena na poslednjem Salonu automobila u Ženevi) će nemačkim kupcima biti na raspolaganju od jeseni, i to po cenama koje počinju od 24.500 evra za baznu verziju sa benzinskim motorom dok dizelaš startuje od 27.500 evra.

 (Dalje)