home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kao što je bilo i najavljeno, danas se u Mađarskoj održava zvanična prezentacija novog Suzukija Swift, koji će se za potrebe evropskog tržišta i proizvoditi kod naših komšija. 

 (Dalje)Iz korporacije Kia Motors javljaju da su u maju širom sveta prodali 175.098, što je 23,4% više nego u maju prošle godine.

 (Dalje)

U sredu 09. juna 2010. godine u prodajnom salonu Hyundai Auto Beograda dodeljena je glavna nagrada - automobil i10 Aleksandri Vasiljević, autorki slogana koji će pratiti našu reprezentaciju u Južnoj Africi. 

 (Dalje)

Evropska komisija, izvršno telo Evropske unije, odobrila je Italiji da sa 16 miliona evra pomogne plan kompanije „Fijat” da modernizuje fabriku „Fijat pauertrejn teknolodžiz” u Veroni koja se bavi proizvodnjom pogonskih tehnologija.

 (Dalje)

Kao deo proslave 75-godišnjice, Jaguar je u Australiji lansirao i specijalno izdanje kupea XK, koji će tamošnjim kupcima od kraja ovog meseca biti ponuđen u 3 boje (Indigo Blue, Ultimate Black i Liquid Silver) i samo u 10 komada.

 (Dalje)

Australijski HSV (Holden Special Vehicles) je lansirao specijalno izdanje sedana ClubSport kako bi na pravi način obeležio 20-godišnjicu ovog modela.

 (Dalje)

Novosadski MVM Motors (www.mvmmotors.com) u svojoj ponudi ima nekoliko posebnih ponuda za više Chevroletovih modela.

 (Dalje)

Treći po veličini proizvođač automobila u Japanu, "Nisan", planira da isplati direktorima plate u proseku četiri puta veće od primanja šefova "Tojote" i skoro tri puta veće u odnosu na zaradu "Hondinih" rukovodilaca za poslovnu godinu koja je završena u martu.

 (Dalje)

"Starci" bez goriva

10 Jun 2010 - 00:23 Vesti Link

Izvor : Novosti.rs

Kada krajem juna Naftna industrija Srbije prestane da proizvodi olovni benzin, vlasnici automobila starijih od 25 godina možda neće imati gde da sipaju gorivo.

 (Dalje)

Jedna od današjih vesti koja je privukla prilično pažnje je najava iz Ferrarija da će model 599 GTB Fiorano dobiti i svoju otvorenu, roadster verziju.

 (Dalje)

Toyota Srbija je 2. juna 2010. godine u Subotištu na stazi NAVAK, predstavila Yaris L, namenjen isključivo auto školama. Yaris L je prilagođeno vozilo za idealnu obuku vozača, sa garancijom od 3 godine ili pređenih 100.000 km.

 (Dalje)

Kompanija KIA Auto, ovlašćeni zastupnik za vozila iz programa KIA Motors, 8. juna je održala prezentaciju povodom predstavljanja nove generacije modela Sorento.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 27 28 29  Sledeći»