home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
U čast svoje 200-godišnjice, kompanija Peugeot je britanskim kupcima već ponudila posebno "Millesim 200" izdanje modela 207, kome se sada pridružio još jedan specijalac – Peugeot 308 Millesim.

 (Dalje)

Inden Design se pobrinuo za atraktivniji vizuelni nastup ionako neobičnog Daihatsuovog modela Materia, koji je ovom prilikom dobio i dodatak ICECUBE u nazivu.

 (Dalje)

Još jedan model Volkswagena je prošao kroz redovno zatezanje bora, a to je SpaceFox (to ime nosi u Brazilu), predstavljen u aprilu 2006. godine.

 (Dalje)

Fordova prodajno-servisna mreža u Srbiji, koja posluje u sastavu generalnog uvoznika Grand Motorsa ili ima status ovlašćenog partnera, u prošloj i ovoj godini proširila je delatnost, pa, na zahtev kupca, putničke verzije nekih Fordovih modela pretvara u laka komercijalna vozila.

 (Dalje)

U Crnoj Gori će od 1. januara 2011. godine biti ukinuto gorivo sa olovom koje u Evropi još jedino koriste ta država, Srbija i Bosna i Hercegovina.

 (Dalje)

Francuzi u sve većem broju polažu vožnju u inostranstvu, jer smatraju da je ispit u zemlji previše težak i skup.

 (Dalje)

Majska prodaja automobila u Brazilu pala je deset odsto u odnosu na april ove godine, drugi mesec zaredom posle ukidanja poreskih olakšica za nabavku novih kola koje su podigle isporuke u prvim mesecima ove godine, prenele su agencije.

 (Dalje)

Nekoliko dana posle premijere Volkswagen Pola sedan u Rusiji, nemački proizvođač je danas objavio i prvu sliku istog modela namenjenog Indiji, gde će se međutim prodavati kao Volkswagen Vento ("vetar").

 (Dalje)

BMW-ova studija Gran Coupe (predstavljena na ovogodišnjem Salonu automobila u Pekingu) u drugom kvartalu 2012. godine ulazi u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Prodajni uslovi za modele i20 South Africa i i30 South Africa  

5 godina garancije
5 godina 24/7 mobilne asistencije
5 godina besplatnih kontrolnih pregleda

 (Dalje)

Peti Belgrade Design Week (31. maj - 5. jun) održava se pod nazivom SMART2. Na ovogodišnjem BDW "smart fortwo" vozilo koje na najpametniji način rešava problem parkiranja u gradu, predstavljeno je najširoj publici.

 (Dalje)

Iskoristite priliku da osetite užitak u vožnji, testirajte modele Toyota.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Alfa Romeo Club Serbia

U susret obeležavanja 100 godina italijanske kompanije Alfa Romeo, u beogradskom Fiat Centru izložen je automobil Alfa Romeo 8C Competizione, proizveden u samo 500 primeraka.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  Sledeći»