home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Do sada je primljeno već više od 30.000 porudžbina za novu Opel Merivu u celoj Evropi iako mali monocab još nije ni stigao u dilerstva.

 (Dalje)Duster i kao Renault

9 Jun 2010 - 00:29 Noviteti Link

Duster je premijeru pod znakom rumunske marke Dacia imao početkom marta na Salonu automobila u Ženevi, kada je potvrđeno da će se u određenim zemljama prodavati i kao Renault.

 (Dalje)

Aygo već od 9.500 € ili 88 € mesečno

Mali gradski automobil, sada sa cenom od 9.500€ i ratom od 88€ mesečno za fizička lica

 (Dalje)

Iz Škode obaveštavaju da je u toku akcija prodaje ograničene količine vozila Fabia Ambiente 1,2 51kW po specijalnim cenama.

 (Dalje)

Prema izveštaju o kvalitetu nemačke Dekra-e za 2010. Opel Corsa je automobil sa najmanjim brojem mana ikada.

 (Dalje)

Mini izaziva Porsche

8 Jun 2010 - 16:52 Vesti, Video Link

U pravom "David protiv Golijata" stilu Mini USA se odlučio na jedan po svemu sudeći pametan marketinški potez - izazvati Porsche na trku.

 (Dalje)

Američki proizvođač sportskih automobila Panoz je pripremio novi model Abruzzi Spirit of Le Mans, koji je danas i predstavljen u Le Manu.

 (Dalje)

ABS Show - 110. emisija

8 Jun 2010 - 13:04 Video, Abs Link
 (Dalje)

Prema poslednjoj anketi o zadovoljstvu vozača određenim modelima automobila 2010 JD Power, Mazda MX-5 ponela je titulu najboljeg sportskog automobila, "Best Sports car".

 (Dalje)

Poštujući tradiciju da svake godine organizuje turistički reli za svoje članove i prijatelje, Renault klub Srbija je uz sponzorstvo Renault koncesionara Master group iz Novog Sada i ovog puta je upriličen ovakav vid druženja na relaciji Beograd – Mionica - Divčibare.

 (Dalje)

Sem Giulie sedan i SW, tokom 2012. godine će se pojaviti i Alfin SUV model, napravljen na bazi novog Jeepa koji će zameniti sadašnje modele Compass i Patriot.

 (Dalje)

Kompanija Chrysler Group je objavila da je najnoviji Jeep Grand Cherokee za modelnu 2011. godinu dobio nagradu za Najbolji izbor za bebednost koju dodeljuje Institut za osiguranje i bezbednost na auto-putevima (IIHS) - najviše odličje koje ta organizacija dodeljuje.

 (Dalje)

Britanska tjuning kuća Oakley Design je napravila paket namenjen Ferrarijevom modelu 458 Italia, ali će biti dostupan u samo 5 primeraka.

 (Dalje)

General Motors je najavio da će novi Buickov sedan Excelle GT na kineskom tržištu startovati 23. juna.

 (Dalje)

To mogu samo Ford i „orlovi“ – slogan je pod kojim se od 8. juna u Grand Motorsu i mreži njegovih prodajno-servisnih partnera u Srbiji mogu kupiti dva najtraženija Fordova modela – Fiesta i Focus po specijalnim, osetno sniženim cenama.

 (Dalje)