home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Posle majske akcije u kojoj je, prvi put posle duže vremena, ponovo ponuđen operativni lizing, VITRO GROUP i Hypo Rent otišli su korak dalje.

 (Dalje)



Japanski tjuner Any´s International na Tokyo Special Import-Car Showu 2010 predstavlja jedinstveni Abarth 500 Elaborazione, procenjen na oko 42.000 evra.

 (Dalje)

2011 Saleen S302 Mustang

4 Jun 2010 - 09:11 Tuning Link

Američki Saleen će kupcima za nekoliko nedelja ponuditi S302 Mustang modelske godine 2011, napravljen na bazi Mustanga sa 5.0L V8 motorom.

 (Dalje)

Evropsko tržište automobila pokazalo je proteklog meseca veliku zavisnost od toga da li su na snazi bile vladine mere podrške prodaji ili su isporuke zavisile isključivo od nivoa potražnje, tako da su rezultati od zemlje do zemlje neujednačeni.

 (Dalje)

Kao partner Evian Masters golf turnira za žene, francuski Renault je lansirao specijalno Evian Masters izdanje modela Modus, koji će biti napravljen u limitiranoj seriji od samo 500 komada.

 (Dalje)

Tokom 2013. godine Fiat će na tržište izbaciti "New C-Hatchback i SW" (zamena za Bravo), novi "Citycar", kao i naslednika Grande Punta i Punta Evo.

 (Dalje)

Seriji nedavnih špijunskih fotografija Opelovih noviteta (Astra GSi, Astra Sports Tourer i Astra Sport Coupe) treba dodati i ove dve slike buduće, treće generacije MPV modela Zafira.

 (Dalje)

Kupci su Chevrolet Camaro učinili najprodavanijim sportskim automobilom u SAD u prvoj godini prodaje. Od maja 2009. do maja 2010. godine, Camaro je zabeležio ukupnu prodaju od 100.000 jedinica, nadmašivši najbližu konkurenciju za 20.000 vozila.

 (Dalje)

LIDS - Kada se dvadesetpetogodišnji Markus Moris posle razgovora za posao vratio na parking, čekalo ga je neprijatno iznenađenje. Iako je svoj automobil propisno parkirao na dozvoljenom mestu, nije ga bilo.

 (Dalje)

Veliki broj zadovoljnih kupaca Škode glasalo je u Auto Express anketi vozača u Velikoj Britaniji za najboljeg proizvođača i doneo Škodi Octaviji laskavu titulu najboljeg porodičnog automobila.

 (Dalje)

Ministar rudarstva i energetike Petar Škundrić izjavio je da bi gorivo u Srbiji trebalo da pojeftini zbog pada cena sirove nafte na svetskom tržištu.

 (Dalje)

Tijana Dapčević, popularna pop pevačica i osvajač mnogobrojnih muzičkih priznanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu i renomirani španski proizvođač automobila SEAT potpisali su prošle nedelje ugovor po kome Tijana postaje promotivno lice ovog auto brenda.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29  Sledeći»