home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ford Focus Studio

1 Avg 2011 - 21:31 Noviteti Link

Ford je na britanskom tržištu najavio proširenje ponude novog Focusa, koji će od septembra biti dostupan i u verziji Focus Studio.

 (Dalje)Prilikom prošlogodišnjeg predstavljanja obnovljenog Continentala GT (tada je njegov 6,0 litarski W12 motor pojačan na 575KS i 700 Nm), Bentley je najavio da će se u ponudi ovog modela naći i V8 motor.

 (Dalje)

*snimljeno u Rusiji  

Youtube.com via Tportal.hr
Audi Grupa je postigla novi rekord sa 652.970 isporučenih vozila (u 2010: 554.864) na svim svetskim tržištima tokom prve polovine tekuće fiskalne godine. Ne samo to, kompanija je zabeležila rekordne rezultate po pitanju svih bitnih finansijskih pokazatelja.

 (Dalje)

Nemački BMW je već dugi niz godina poznat po jednostavnim oznakama svojih modela, iz kojih se moglo saznati o kom se modelu i motorizaciji radi. Ipak, stvari se polako menjaju i BMW traži novi način za označavanje svojih modela.

 (Dalje)

Japanski tjuner Mugen je pripremio novu koncept verziju Hondinog hibrida CR-Z, nazvanog RR Concept.

 (Dalje)

Nova specijalna edicija Minija Cooper za britansko tržište je nazvana Cooper Soho special edition, a tamošnjim kupcima će biti na raspolaganju do marta 2012.

 (Dalje)

Jaguar planira da krajem 2012. počne sa prodajom novog sportskog modela XE koji bi konkurisao Porscheovom Boxsteru.

 (Dalje)

Najpoznatiji Land Roverov terenac Defender je do danas preživeo na tržištu bez nekih većih izmena, ali izgleda da je njegovom druženju sa nama sada došao kraj.

 (Dalje)

VIDEO I : Koenigsegg CCXR vs Dodge Viper SRT-10 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

U bliskoj prošlosti elektromobili su bili daleko od saobraćaja. Sada smo vozili „amperu“. Ovako izgleda nova automobilska era

 (Dalje)

Posle prvog trijumfa 2008. godine, Sebastien Loeb, Daniel Elena i Citroën, u subotu su zabeležili i drugu pobedu na prestižnom takmičenju u Finskoj.

 (Dalje)

Jedna od premijera na poslednjem Salonu automobila u Seulu (početkom aprila ove godine) održana je na štandu Renault-Samsunga (korejska filijala Renault-Nissan alijanse).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 36 37 38 39 40 41 42  Sledeći»