home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sem Audija R8 GT Coupe, nemački tjuner Wheelsandmore u svojoj ponudi i modifikovanu verziju Audija R8 GT Spyder.

 (Dalje)Honda je saopštila da će od 28. jula učestvovati u japanskom Super GT šampionatu, i to sa hibridnim automobilom Mugen CR-Z GT.

 (Dalje)

Britanski dnevnik Indipendent prenosi da je već imao priliku da na međunarodnoj prezentaciji u Torinu testira „fijat 500L", koji će se proizvoditi u Srbiji, i prvi komentar je bio: „Nije loše!"

 (Dalje)

Jun je bio dobar mesec za proizvođače vozila na američkom tržište i samo Jaguar i Mitsubishi su zabeležili pad prodaje. Jedna od najvećih vesti je napredak japanskih kompanija, pre svega Toyote i Honde, koje su se oporavile od neprilika u Japanu, a odličan mesec su imale i američke kompanije.

 (Dalje)

Diler Lamborghinija u Hong Kongu Kingsway Cars Ltd slavi svoju 20-godišnjicu, pa je tim povodom italijanska fabrika spoprtskih automobila pripremila specijalno izdanje modela Gallardo LP550-2.

 (Dalje)

Tanjug piše da bi francuski automobilski gigant "PSA Pežo Sitroen" mogao da ukine do 10.000 radnih mesta, u okviru svojih nastojanja da smanji operativne troškove.

 (Dalje)

TechArt je vlasnicima Porsche Panamere Diesel ponudio svoj TA 070/D1 powerkit koji podrazumeva pojačanje V6 dizelaša za 30KS i 50 Nm u odnosu na fabrički primerak.

 (Dalje)

Prema objavljenim rezultatima istraživanja tržišta kompanije Harris Poll EquiTrend®, za 2012. godinu, Honda je dobila priznanje „Brend godine“ u kategoriji „ Automobili iz masovne proizvodnje“.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, italijanski Fijat biće primoran da zatvori jednu od svojih domaćih fabrika, ukoliko se nastavi kriza na evropskom tržištu automobila. Osim ukoliko prodaja u SAD ne bude povećana, izjavio je izvršni direktor kompanije Serđo Markione.

 (Dalje)

Evropski parlament zatražio je u utorak 3. jula da svi novi automobili koji se prodaju u Evropskoj uniji od 2015. godine budu opremljeni elektronskim sistemom za automatske hitne pozive u slučaju nesreće, poznatijim kao eCall.

 (Dalje)

Range Rover Evoque R

4 Jul 2012 - 14:03 Top secret Link

O sportskoj R verziji Range Roverovog modela Evoque se priča već neko vreme, a sada pojavio i novi render njegovog mogućeg izgleda.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Danas.rs

Model „fijat 500L“ od danas bi trebalo da se proizvodi za tržište a od momenta promocije novog modela sa trake je sišlo više stotina automobila koji će sa zaliha, na jesen, biti ponuđeni kupcima, prevashodno u evropskim zemljama.

 (Dalje)