home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prvi reli oldtajmera "Lagano Srbijom" biće održan od 31. avgusta do 2. septembra, a učesnici će na relaciji od Obrenovca do Osečine i Ivanjice, učestvovati i na manifestacijama u ova tri grada.

 (Dalje)Samsung SM3 facelift

29 Avg 2012 - 19:30 Noviteti Link

Dok mi u Evropi čekamo na zvanično predstavljanje restilizovanog Renaulta Fluence (što se očekuje krajem septembra na Salonu u u Parizu), njegov južnokorejski rođak Samsung SM3 je već promovisan u doteranom izdanju.

 (Dalje)Fiat je novu, treću generaciju Pande predstavio u septembru prošle godine na Salonu automobila u Frankfurtu, a kao i ranije, Italijani su opet pripremili i verziju sa 4x4 pogonom.

 (Dalje)

Po ranijim informacijama, novi Alfin model D segmenta bi trebalo da ponese ime Giulia, a na tržište stiže početkom 2014. godine.

 (Dalje)

Zvaničnici Volkswagena su na Salonu automobila u Moskvi potvrdili da će nova, treća generacija Škode Octavije biti predstavljena već u novembru ove godine, dok će prodaja startovati početkom naredne godine.

 (Dalje)

Jedan od najlepših trkačkih automobila u istoriji Auto Union Type D iz 1939. godine je ponovo u vlasništvu kompanije AUDI AG.

 (Dalje)

VIDEO: Mercedes W126 4x4

29 Avg 2012 - 16:48 Video Link


Više o Exgaonu Furtive eGT možete pročitati OVDE.Toyota i Lexus vozila su zauzela šest od prvih 10 mesta na nedavno objavljenoj Listi ekoloških automobila, koju je objavio Nemački saobraćajni klub (Verkehrsclub Deutschland ili VCD). Lexus CT 200h je drugi u ukupnom poretku, a odmah posle njega sledi pet Toyotinih modela – Prius, iQ, Prius+, Auris Hybrid i Yaris Hybrid.

 (Dalje)

Posle Beograda, Pančeva, Novog Sada, Aranđelovaca i Srebrnog jezera Honda Summer Tour zabava završila se na Zlatiboru. Veliki broj posetilaca imao je priliku da se upozna sa različitim modelima Honda automobila i motocikala kao i sa akcijama i nagradnim konkursom “Zašto Honda?”.

 (Dalje)

Honda N-One

29 Avg 2012 - 16:00 Top secret Link

Honda je N Concept 4 predstavila krajem prošle godine na Salonu automobila u Tokiju, kada je saopšteno da će se serijska verzija u prodaji u Zemlji izlazećeg sunca pojaviti još tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Planirani početak prodaje novog FIAT-ovog modela 500L neće kasniti, uprkos problemu sa završetkom infrastrukturnih radova, prenose italijanski mediji.

 (Dalje)

Volkswagen grupa širi svoje kapacitete u Rusiji. Dr Martin Vinterkorn, predsednik Upravnog odbora Volkswagen AG i Anatoli Artamonov guverner pokrajine Kaluga, juče su potpisali  ugovore u Moskvi u vezi sa izgradnjom fabrike motora u Kalugi u Rusiji.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 50 51 52  Sledeći»