home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iz Renault-Nissan alijanse su još ranije saopštili da će oživeti brend Datsun pod čijom značkom će se proizvoditi pristupačni automobili za tržišta kao što su Indija, Rusija i Indonezija, a u pripremi je i Renaultov mali hatchback automobil A segmenta za indijsko tržište.

 (Dalje)Kako i Audi kompanija kaže “Vorsprung durch Technik – Napredak kroz tehniku” odlučili smo da i Audi klub Srbije ide u tom smeru!

Ovo nam je druga godina poslovanja, druženja, razmene iskustava…i došlo je vreme da napravimo pre svega Tehnički pa onda i u svakom drugom smislu PREOKRET!

Doživite novi Audi klub kroz potpuno novi sajt i forum.

 (Dalje)

Naftni derivati skuplji su od utorka za dinar. U proteklih sedam dana, to je treće poskupljenje benzina. Velike kursne razlike zbog slabljenja dinara izgovor su naftaša za ponovna učestala poskupljenja goriva.

 (Dalje)

mcchip-dkr je sem Porschea Panamere Diesel pojačao i Volkswagenov T5 Multivan sa 2.0 TDI dizel motorom.

 (Dalje)

Kia Soul nije postigla očekivani tržišni uspeh pa će biti zamenjena modifikovanim modelom

 (Dalje)

Pitanje potrošnje goriva je nepresušna tema kojom se bave gotovo svi vlasnici automobila, a posebno se aktualizuje uoči poskupljenja naftnih derivata.

 (Dalje)

Poznata elektronska kompanija LG Corporation planira proizvodnju električnih baterija za Renault električna vozila (EV) u Francuskoj.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Da napravi limuzinu-kupe, dostižnu „širokim narodnim masama“, prvi je pre oko četiri godine uspeo „Folksvagen“. Svetlosti pozornice tada je obasjao „pasat CC“, koji je postao prvi kupe model u svetu s četvora vrata. Uspeh na tržištu ubrzao je razvoj naslednika, kome su Nemci mnogo toga dodali, ali su mu oduzeli ime. Naziv „pasat“ jednostavno je izbrisan i novi model, koji je ekipa „Novosti“ imala na testu, poneo je samo oznaku „CC“.

 (Dalje)

Toyotin inovativni koncept interaktivnog vozila „Prozor u svet” je osvojio ovogodišnju Core77 nagradu za dizajn u spekulativnoj kategoriji.

 (Dalje)

Tjuner Prior Design je kreirao novi Wide-body program za Mercedesovu G klasu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 50 51 52