home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

BMW ConnectedDrive predstavlja: pozadinsku kameru na BMW automobilima.

 (Dalje)Iako je nova generacija tek predstavljena na Salonu automobila u Moskvi, Mazda već razmatra nove verzije svog popularnog modela Mazda6.

 (Dalje)

Američka vlada je objavila nove standarde o potrošnji koji stupaju na snagu 2025. godine.

 (Dalje)

Ekipa američkog Motor Trenda imala je priliku da testira performanse novog električnog automobila kompanije Tesla Motors, modela S.

 (Dalje)

Američki gigant Ford je najavio da će njegova premium divizija, Lincoln, krenuti sa prodajom na najvećem svetskog tržištu automobila – kineskom – u drugoj polovini 2014. godine.

 (Dalje)

* plus 7 kW/10KS, težina smanjena za 3,5 kgNova luksuzna Kijina limuzina K9 sa zadnjim pogonom se južnokorejskim kupcima nudi od maja ove godine, dok će izvoz startovati u četvrtom kvartalu ove godine. U izvoz međutim kreće pod drugim imenom, i to kao Kia Quoris.

 (Dalje)

Audi je odlučio da ne čeka Salon u Parizu krajem septembra, pa je obnovljenu verziju sportskog modela R8 održao na Salonu u Moskvi.

 (Dalje)

Italijanski proizvođač automobila Fiat je za dvonedeljni prekid proizvodnje u pogonu Pomiljano okrivio slabiju tražnju automobila.

 (Dalje)

Predstavnici italijanskog “Fijata” prihvatili su predlog da Srbija, posle rebalansa budžeta, uplati 50 miliona evra u zajedničko preduzeće “Fijat automobili Srbija”, a ostatak od 40 miliona evra naredne godine – rečeno je u Ministarstvu finansija i ekonomije Srbije.

 (Dalje)

“Audi”, deo nemačkog giganta “Folksvagena”, namerava da ponovo pokrene proizvodnju u Rusiji sredinom 2013. godine, izjavio je predsedavajući Upravnog odbora kompanije “Audi” Rupert Štadler.

 (Dalje)

Opel je saopštio da je do sada već primio više od 25.000 narudžbina za novi model Mokka.

 (Dalje)

Najveća atrakcija na izložbenom prostoru Bentleya na Salonu u Parizu bi trebalo da bude studija sportskog automobila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 50 51 52  Sledeći»