home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

CarBuyer video: Volvo XC90

29 Sep 2012 - 22:15 Video Link
TV reklama za Volkswagen Tiguan osvojila je zlatnu „Autospot“ nagradu u kategoriji „Proizvođač“. Nagrada koju dodeljuje časopis Autobild pobednicima će biti uručena na ovogodišnjem sajmu automobila u Parizu.

 (Dalje)


 (Dalje)

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu, Ulrich Hackenberg, jedan od glavnih inženjera Volkswagena, objavio je da BlueSport i Bulli koncepti ipak neće ući u serijsku proizvodnju, bar ne za sada.

 (Dalje)

Budući da treninge održane u četvrtak i petak zbog loših vremenskih uslova ne možemo uopšte da računamo, onda su današnje kvalifikacije vozačima kraljevske klase poslužile za sve, upoznavanje sa stazom i ostvarivanje najbolje startne pozicije uoči sutrašnje trke koja se vozi na toj španskoj stazi. A prvi će startovati Jorge Lorenzo koji je u nekoliko poslednjih minuta kvalifikacija s vrha uspeo da makne Cala Crutchlowa koji je dominirao većim delom borbe za pol poziciju.

 (Dalje)

Ford je na Texas State Fair-u predstavio i F-150 King Ranch modelske godine 2013.

 (Dalje)

Francuski Exagon Motors je u Parizu promovisao i serijsku verziju svog dugo najavljivanog električnog sportskog automobila Furtive-eGT.

 (Dalje)

VIDEO: 2012 Nissan Frontier

29 Sep 2012 - 16:40 Video Link


Novi Toyota Auris Touring Sports svetsku premijeru ima na ovogodišnjem Sajmu automobila u Parizu, čime će se popularna karavan verzija pridružiti širokoj paleti modela Auris.

 (Dalje)

VIDEO: 2012 Audi TT

29 Sep 2012 - 14:31 Video Link


Najbolja ponuda na našem tržištu i akcija koja traje već 3 meseca se nastavlja uprkos povećanju PDV-a.

 (Dalje)

Ferrari je na Salonu automobila u Parizu predstavio i model FF sa staklenim panoramskim krovom.

 (Dalje)

VIDEO: 2012 Toyota Corolla

29 Sep 2012 - 10:00 Video Link«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 49 50 51  Sledeći»