home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

* motor je 7.0L V8 twin-turbo sa 1244KS

Kako bi obeležio titulu Bruna Spenglera u ovogodišnjem DTM šampionatu, BMW je pripremio novo specijalno izdanje modela M3 Coupe.

 (Dalje)

Frank Cauft je ostvario pobedu sa novim modelom Jetta Hybrid

Pobednici nacionalnog šampionata iz 2012. godine iz celog sveta su se takmičili na jedinstvenom reliju: vozeći od San Franciska do Santa Monike, cilj im je bio da ostvare najmanju moguću potrošnju goriva i da demonstriraju svoje znanje o ekološkoj postojanosti.

 (Dalje)

Pojedini izvori javljaju da bi Dacia u budućnosti mogla tržištu da ponudi i sportski automobil sa dva sedišta.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Nabavka automobila kroz operativni lizing skupo koštala pojedine građane, jer se sveo na klasični zakup vozila. Dodatno povećanje zbog rasta poreza na dodatu vrednost

 (Dalje)

Za Alonsa i Ferari

Fernando Alonso je izjavio da je pravo čudo rezultat koji je on sa Ferarijem napravio u prethodnoj sezoni, jer je na početku sezone automobil bio sporiji od najbržih za nekih 1,5 sekundi po krugu.

 (Dalje)

Evo i prvih zvaničnih slika BMW 4 Series Coupe Concepta koji najavljuje buduću BMW-ovu Seriju 4 Coupe (interne oznake F32).

 (Dalje)

Kupcima u Kini je ponuđena nova ograničena serija Audija R8 V10, modelske godine 2013.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, kombinezon sa potpisom svetskog prvaka u Formuli 1 Nemca Sebastijana Fetela prodat je na dobrotvornoj aukciji za 13.500 evra.

 (Dalje)

Smešteno je u hongkonškoj betonskoj džungli, među najskupljim svetskim komercijalnim i rezidencijalnim kvadratnim metrima. Vredi 640.000 dolara.

Ali nije reč o kući, niti o kancelarijskom prostoru, pa čak ni garaži, već o parking mestu!

 (Dalje)

Nemački Unicate predstavlja svoj novi tjuning paket za Mercedes CL 63 AMG.

 (Dalje)

Špijunske slike, renderi, kao i video klipovi maskiranih prototipova novog Audija RS6 su već više puta objavljivani, a sada su se konačno pojavile i prve zvanične fotografije ovog sportskog karavana.

 (Dalje)