home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Troškovi za timove u 2013. će biti veći, obzirom da je FIA odlučila da napuni kasu, tako da su se timovi fino istresli pre neki dan, kako bi mogli da se takmiče i naredne sezone.

 (Dalje)Koenigsegg je pripremio posebnu verziju Agere kojom ova kompanija obeleževa proizvodnju svog 100-tog automobila.

 (Dalje)

Novi Subaru Forester osvojio je maksimalnih pet zvezdica na najnovijem testu nezavisne agencije za zaštitu potrošača Euro NCAP, koja ispituje bezbednosne karakteristike novih automobila od 1997. godine.

 (Dalje)

Bugatti je u saradnji sa francuskim umetnikom Bernarom Venetom pripremio novo specijalno izdanje modela Veyron Grand Sport.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, prvo mesto na izvoznoj listi Srbije u oktobru su zauzimali dizel automobili do 1.500 kubika, sa 44 miliona dolara.

 (Dalje)

Prodaja novih automobila u Francuskoj opala je u novembru na mesečnom nivou za 19,2 odsto, a od početka godine za 13,2 odsto, saopštilo je francusko udruženje proizvođača automobila /CCFA/.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Kurir-info.rs

Stil osveženog modela pojačan je „na najjače“, dok su performance pogona 4x4 slične čistokrvnim terencima

 (Dalje)

Poznata po svom zavidno privlačnom izgledu i moćnim performansama, Chevrolet-ova legendarna Corvette sledeće godine slavi jedinstven događaj – svoju 60-godišnjicu. Corvette je primer pravog sportskog automobila – jednostavno opušten i uzbudljiv, a imidž ovog modela naglašava ove njegove osobine u popularnoj kulturi.

 (Dalje)

Ford je opozvao je oko 89.000 vozila u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi kako bi bile ispravljene tehničke greške koje mogu izazvati požar zbog pregrevanja prilikom rada motora.

 (Dalje)

Fisker je ponovo u problemima. Proizvođač električnih automobila sa sistemom za produženje autonomije (klasičnim benzinskim motorom) zaustavio je proizvodnju i to zbog toga što je kompanija A123 Systems, koja je odgovorna za proizvodnju baterija namenjenih Fiskeru, bankrotirala.

 (Dalje)

Japanski proizvođač automobila Nissan upisao se u Ginisovu knjigu rekorda kao organizator najveće parade električnih vozila na svetu.

 (Dalje)

Izvršni direktor Lamborghinija, Stephan Winkelmann nedavno je otkrio da njegova kompanija ne žuri sa lansiranjem serijske verzije Urus koncepta. Winkelmann je tako u jednom intervjuu izjavio da ‘Urus nije neposredan prioritet i da neće stići na tržište pre 2017. godine.

 (Dalje)

ABS Show – 238. emisija

3 Dec 2012 - 11:42 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 238 možete pogledati auto vesti gde vas očekuje veliki broj informacija iz sveta automobila.

 (Dalje)

Tokom snimanja promotivnog materijala napravljeni su i ovi špijunski snimci (slučajno ili namerno?) dugo najavljivane serije 3 Gran Turismo (GT).  

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49  Sledeći»