home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Modelom Phaeton Volkswagen je pokušao da konkuriše Mercedesu i BMW-u, tačnije njihovoj S klasi i seriji 7. Premium limuzina iz Volkswagena je trebalo da bude sve ono što do sada nisu bili automobili iz Wolfsburga, a osnova za nju postala je platforma Bentleya Continental GT. Sve to nije previše pomoglo ovom automobilu jer je on, blago rečeno, ostao pravi promašaj.

 (Dalje)Povezane vesti: Brabus Mercedes A klaseKako prenosi Tanjug, uvoznici automobila u Srbiji su u teškoj situaciji i trenutno ne postoji ekonomska opravdanost za održavanje međunarodnog Sajma automobila u Beogradu u martu 2013. godine. To je za Tanjug izjavio predsednik Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova Miloš Petrović.

 (Dalje)

Superchips Ford Focus ST

2 Dec 2012 - 09:38 Tuning Link

Britanski Superchips Ltd je u svoju ponudu ubacio i ECU kit za pojačanje motora u novom Ford Focusu ST.

 (Dalje)

Mustang Fastback iz 1969. godine firma Retrobuilt je oživela na bazi potpuno novog Mustanga GT.

 (Dalje)

Carina na uvoz većine automobila iz EU biće ukinuta od januara 2013, ali to neće uticati na njihovu cenu, kažu u Srpskoj asocijaciji uvoznika vozila i delova.

 (Dalje)

Kako piše agencija Beta, sa srpskog tržišta će od naredne godine nestati goriva koja ne zadovoljavaju evropske standarde. Točićemo derivate "evro" 5 kvaliteta.

 (Dalje)

Izvor: Rts.rs

Zgrada od pet spratova, koja je stajala na sred novoizgrađenog auto-puta u kineskoj provinciji Žeđijang kao simbol otpora, konačno je srušena. Bračni par koji je sabotirao čitav projekat, priznao je „poraz" prihvativši nadoknadu u iznosu od 260.000 juana.

 (Dalje)

Delta Аutomoto je premijerno u Srbiji, predstavio novu generaciju Honda CR-V modela, čija je celodnevna promocija i prezentacija održana u subotu, 01. decembra 2012. u Delta Cityju.

 (Dalje)

FIAT 500L je dobio pet zvezdica na Euro NCAP sa ukupnim rezultatom od 83/100, koji je dobijen zahvaljujući 94% za zaštitu odraslih, 78% za zaštitu dece, 65% za zaštitu pešaka i 71% za sigurnosne sisteme za pomoć vozaču.

 (Dalje)

Još jedan zanimljivi modifikovani Mercedesov model koji Brabus izlaže na ovogodišnjem Salonu tjunera u Esenu je i ovaj doetrani E 500 Coupe.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 43 44 45 46 47 48 49  Sledeći»