home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Preuzeto sa: dw.de

U pogonu Opela u Bohumu proizvodiće se automobili sve do 2016. godine. Time su, bar na neko vreme, „spasena“ radna mesta – njih sveukupno 3.200. Toliko je ih, naime, preostalo od nekadašnjih 20.000.

 (Dalje)Iza ovog dugačkog imena se krije novo specijalno izdanje Minijevog Countrymana koji je napravljen povodom pobede Stephana Peterhansela na 2013 Dakar Reliju.

 (Dalje)Carlsson je za predstojeći Salon automobila u Ženevi pripremio novu kreaciju na bazi Mercedesove ML klase.

 (Dalje)

Njih devetorica i jedan Jugo - zvuči kao nemoguća kombinacija.

 (Dalje)

Dok mi čekamo sledeću nedelju i prezentaciju novog C7 Corvette kabrioleta na ženevskom sajmu automobila (C7 kupe je predstavljen u januaru na sajmu u Detroitu), General Motors je u četvrtak u fabrici Bowling Green u Kentakiju proizveo poslednji primerak C6 generacije.

 (Dalje)

MS Design BMW 335i B36

2 Mar 2013 - 00:50 Tuning Link

Austrijski tjuner MS Design (koji ove godine obeležava svoju 30-godišnjicu) je pripremio B36 paket za doterivanje BMW-ove serije 3.

 (Dalje)

Bertone je pripremio i modernizovani Jet 2 concept koji će sledeće nedelje pokazati i na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

ABT Sportsline će pored više modifikovanih Audijevih modela na Salonu u Ženevi izložiti i dorađenu verziju Golfa "sedmice."

 (Dalje)

Nova Mazda3 (na nekim trežištima kao Mazda Axela) će se pojaviti tokom 2013. godine, a kako je premijera sve bliže tako je i sve više špijunskih slika i rendera koji se ovih dana pojavljuju na internetu.

 (Dalje)

Švedski Koenigsegg je sredinom prošlog meseca kratkim saopštenjem najavio da će na Salonu automobila u Ženevi pokazati "nešto specijalno", a tada je objavljena i jedna teaser slika.

 (Dalje)

Više o Toyoti FT-86 Open Concept možete pročitati OVDE.Smart i danska kompanija BoDesign su kreirali ForTwo BoConcept čija će premijera biti održana za nekoliko dana na 83. Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 49 50 51 52 53 54 55 56  Sledeći»