home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nakon premijere Audija A3 sedan (o tome više OVDE), na redu je i novi A3 Cabrio.

 (Dalje)

VIDEO: Renault Zoe

30 Mar 2013 - 07:46 Video Link


Benzinski automobili doživljavaju pravi povratak na tržište polovnih automobila, zato jer su kupci shvatili da ne prelaze dovoljnu kilometražu kako bi opravdali veće troškove i veću cenu goriva kod dizel automobila, objavili su analitičari iz kompanije Autorola.

 (Dalje)

KTW Tuning je objavio podatke o svom programu za Mercedes-Benz C 63 AMG Coupe.

 (Dalje)

Izvor: Mojauto.rs

Svi vozači koji su dobili atest za TNG sistem pre više od pet godina moraju u što kraćem roku da ga obnove, odnosno da dobiju novu potvrdu, jer u suprotnom, neće moći da registruju automobil. To znači novi namet jer je za produžetak atesta potrebno najmanje 6.000 dinara, saznaje "Auto Bild"

 (Dalje)

Treća generacija Audija TT će crpiti inspiraciju za dizajn od prve generacije, ali će isto tako biti pod uticajem i aktuelnog modela. U intervjuu za CarAdvice, dizajner Walter da Silva je izjavio da je finalni izgled novog TT-a već odobren od vrha kompanije, a biće predstavljen sledeće godine.

 (Dalje)

Nagrade UEPS-a

29 Mar 2013 - 22:15 Vesti Link

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije je na 51. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu dodelilo priznanja za promotivni nastup izlagača.

 (Dalje)

Krajem prošle godine, ruski predsednik, Vladimir Putin, je zatražio uvođenje zakona kojim bi se naplaćivao porez vlasnicima luksuzna vozila zbog svoje sebičnosti.

 (Dalje)

Francuska kompanija Renault je objavila reklamu za novi Renault Clio, u kojoj se našalila sa potencijalnim kupcima tokom test vožnje.

 (Dalje)

Nakon promocije nove generacije modela SX4 na poslednjem Salonu automobila u Ženevi, Suzuki se sada priprema za premijeru svog novog sedana.

 (Dalje)U hali 1 Beogradskog sajma održan je izbor MISSS 51. MEĐUNARODNOG SALONA AUTOMOBILA i 7. MEĐUNARODNOG SAJMA MOTOCIKALA „MOTOPASSION“. Za najlepšu devojku ovogodišnjeg Salona automobila izabrana je Gordana Draganić sa štanda OPELA, prva pratilja je Marijana Leontijević sa štanda FIJATA, druga pratilja je Rada Mimić sa štanda HONDE, a Mis publike je Lena Čolak, sa štanda AUTO GLAS IVANIĆ.

 (Dalje)

Porsche 911 RSR

29 Mar 2013 - 16:40 Noviteti Link

Nakon što je prošlog meseca objavio fotografije testnog prototipa, Porsche je konačno i zvanično predstavio novi 911 RSR model.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 54 55 56  Sledeći»