home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon uspešno završene sezone u dalekoj Kini, Radomir Antić, srpski internacionalni trener koga ne treba posebno predstavljati, na kratko je svratio i u rodno Užice. Veliki fudbalski stručnjak i pre svega čovek zajedno sa svojom porodicom donirao je užičkoj bolnici još jedan preko potrebni aparat, iskoristio odmor da bi se družio sa prijateljima i porodicom ali i našao vremena da poseti ASK Sport Auto Vesnić i pruži podršku Milovanu Mikici Vesniću u novom projektu i pohodu ka krovu evropskog automobilizma.

 (Dalje)Kia K7 700h hybrid

1 Dec 2013 - 19:03 Noviteti Link

Kia će sredinom ovog meseca na domaćem, korejskom tržištu startovati sa prodajom nove, i to hibridne verzije sedana K7 (na nekim tržištima kao Kia Cadenza).

 (Dalje)

Po prvi put u istoriji Mercedes je u jednoj godini na britanskom tržištu isporučio 100.000 svojih automobila. To se desilo 29. novembra, a budući da je pred nama još ceo decembar to znači da će rezultat na kraju godine za Mercedes biti još bolji.

 (Dalje)

VIDEO: Nissan Sentra

1 Dec 2013 - 15:00 Video Link


Izašao je preliminarni kalendar za 2014. godinu, koja će svakako biti istorijska za Formulu 1. Sebastijan Fetel će juriti petu uzastopnu titulu, a to će morati da uradi u najdužoj sezoni u istoriji, pošto će se voziti neverovatne 22 trke.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, prva tri mesta na izvoznoj listi Srbije u oktobru zauzimale su različite vrste automobila sa ukupnom vrednošću od 176 miliona dolara, dok su delovi i pribor za motorna vozila sa 168 miliona bili prvi uvozni proizvod. To su pokazali podaci Republičkog zavoda za statistiku.

 (Dalje)

Paul Walker, velika zvezda verovatno najpopularnije automobiliske franšize, Fast & Furious, poginuo je u teškoj nesreći u Santa Klariti u Kaliforniji.

 (Dalje)

Na sajmu tjunera u Esenu posetioci mogu da vide i BBM Motorsport BMW M6 Cabrio koji sada raspolaže sa više od 700 konja.

 (Dalje)

Sem modela MH1 400 (baza je BMW M135i), Manhart na sajmu tjunera u Esenu izlaže i Manhart MH6 700, odnosno tjunirani BMW M6.

 (Dalje)

Manhart Performance se na sajmu tjunera u Esenu predstavlja i modifikovanim BMW modelom M135i koji je posle njihove dorade dobio naziv Manhart MH1 400.

 (Dalje)

VIDEO: 2014 Jaguar XKR

1 Dec 2013 - 09:00 Video Link


Drvena VW Buba u vlasništvu Momira Bojića iz Čelinca u BiH izložena je na uglednom sajmu automobila u nemačkom Esenu. Bojić je svoju neverovatnu Bubu u ovaj nemački grad odvezao pre nekoliko dana. Kako je za portal Klix.ba potvrdila Momirova supruga Nada, iako je u voznom stanju i registrovana, Buba je u Nemačku odvezena na prikolici.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 51 52 53 54 55 56 57  Sledeći»