home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Rukovodilac kompanije Daimler za razvoj pogonskih agregata Bernhard Heil je otkrio da će ova kompanija ponuditi hibridizovane trocilindarske motore u svojim MFA baziranim modelima.

 (Dalje)TMCars BMW E30

29 Mar 2014 - 18:26 Tuning Link

Mađarski TMCars je još pre 18 meseci objavio rendere kojima je najavio kit za modifikaciju BMW-a Serije 3 (E30), a sada je konačno predstavljen i jedan primerak tako doterane "trojke."

 (Dalje)Za dva dana, otkada je objavila oglas za zapošljavanje jedanaest radnika, firma Rimac automobili primila je oko 500 ponuda, potvrdio je Večernjem listu Mate Rimac, vlasnik firme.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, američki "Dženeral Motors" koji je već pod istragom u SAD, najavio je opoziv još 971.000 automobila, najviše iz SAD.

 (Dalje)

Dodge priprema obnovljeni Challenger, modelske godine 2015, koji će pored manjih vizuelnih promena karakterisati i novi menjač i pojačani motori.

 (Dalje)

Kompanija Tesla Motors počela je da ugrađuje ploče od titanijuma ispod prednjeg dela Modela S kako bi se odeljak u kome se nalaze baterije dodatno zaštitio od udaraca i sprečio eventualan požar na automobilu.

 (Dalje)

Pol poziciju za sutrašnju trku za Veliku nagradu Malezije osvojio je vozač Mercedesa Luis Hamilton koji je na današnjem kvalifikacionom treningu izvezao najbrži krug u vremenu od 1:59,431 minuta. Britanac je i Australiji bio najbrži u kvalifikacijama, ali nije uspeo da završi trku.

 (Dalje)

Francuski Auto Plus je objavio nove rendere buduće Renaultove Lagune koja se može očekivati tokom 2015. godine.

 (Dalje)

Brabus je već nekoliko puta doterivao novu Mercedesovu A klasu, a njihovu modifikaciju nije izbegla ni najjača verzija u ponudi – A45 AMG.

 (Dalje)

Vodeći ruski proizvođač automobila Avtovaz je saopštio da je prošlu godinu zaključio sa neto gubitkom zbog pada prodaje na domaćem tržištu.

 (Dalje)

Bertone proglasio bankrot

29 Mar 2014 - 09:00 Vesti Link

Legendarna italijanska dizajnerska kuća Bertone, zaslužna za mnogobrojne automobilske “ikone”, ovih dana je i zvanično proglasila bankrot.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, nemački proizvođač automobila Dajmler potpisao je ugovor sa kineskom kompanijom Peking automotiv industri (BAIC) o povećanju proizvodnje u zajedničkoj kompaniji Peking Benc.

 (Dalje)

Toyota je potvrdila planove da sledećeg meseca predstavi 2015 Camry model na sajmu u Njujorku.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 58 59 60  Sledeći»