home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Situacija na tržištu po pitanju motora mogla bi da se ozbiljno „zakuva“ u budućnosti, jer će proizvođači elitnih i skupocenih automobila imati sve veći uticaj u brendovima iz iste grupacije koji su tržišno pozicionirani ispod njih.

 (Dalje)Iako je industrija "plug in" elektro automobila tek u ranoj fazi, a hibridi polako zazimaju svoje mesto pod suncem. Američka naftna industrija je precizno sabrala koliko ih je koštalo u galonima (litrama) i dolarima to što ovi automobili ne svraćaju na pumpe.

 (Dalje)

Zastava 101 Klub (www.zastava101.serbianforum.info), koji broji broji preko 350 članova, je skup entuzijasta, ljubitelja Zastave 101 koji su 2008. dali obećanje radnicima Zastave da se Stojadin nikada neće zaboraviti. Jedan od ciljeva kluba je da se analiziraju sve prednosti i mane ovog automobila u svakodnevnom saobraćaju,  kako na polju mehanike, tako i na polju bezbednosti, a inovativna rešenja su predstavljena svim članovima kluba.

 (Dalje)

Mercedes je početkom januara na sajmu automobila u Detroitu i zvanično predstavio novu generaciju C klase sedan (W205), ali sem kao sedan nova C klasa će se kasnije ponovo pojaviti i u karavan verziji (T-Modell).

 (Dalje)

Dženson Baton je prvi koji je digao glas i rekao da bi vozači trebalo da prestanu da se bune oko zvuka i sporosti novih bolida i da jednostavno voze.

 (Dalje)

Na testiranjima je motor bio previše glasan

Za sve koji čekaju isporuku 20.000 evra vrednog Mini Coopera D ne dolaze dobre vesti. Automobil je vraćen na doradu, a isporuke su odložene.

 (Dalje)

To što Golf na slici nosi GTI oznake i nalepnicu koja upućuje na to da se njime pozabavio nemački tjuner Wiechers Sport ne znači da je to i tačno. Ispod te suptilne maske trebalo bi da se krije atraktivnija verzija Golfa R koja bi trebalo da se zove Golf R EVO. Ovaj model će biti lakši i snažniji od aktuelnog R primerka, a mogli bi da ga vidimo na sajmu u Pekingu ili Wörtherseeu u sledeća dva meseca.

 (Dalje)

Kada je vlasnik Lamborghinija Gallardo iz austrijskog mesta Rainbach predao ključeve svog vozila mehaničaru zbog manjeg kvara, nije mogao ni da sanja u kakvom će stanju zateći skupoceni automobil kad se vrati po njega.

 (Dalje)

JMS Volkswagen Passat

28 Mar 2014 - 22:10 Tuning Link

JMS sada nudi i novi tjuning program namenjenjen aktuelnom VW Passatu.

 (Dalje)

Poljski tjuner Carlex Design (specijaliozvan za modifikacije enterijera) je pripremio i paket za doterivanje enterijera Lamborghinijevog Aventadora LP720-4 50th Anniversario.

 (Dalje)Aktuelna, prva generacija Volvoa XC90 koja se na tržištu nalazi već više od jedne decenije, nastaviće da se proizvodi i nakon što se na sceni pojavi naslednik.

 (Dalje)

Ako Vas interesuje, u prodaji se pojavio jedan od samo 20 ukupno proizvedenih Porschea 911 GT1 Evo Strassenversion (drumska verzija).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 58 59 60  Sledeći»