home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kao što je bilo najavljeno još sredinom prošlog meseca, Porsche Exclusive (specijalno odeljenje nemačke kompanije za personalizaciju) je pripremilo novo luksuzno izdanje Panamere koja će biti dostupna u ograničenoj seriji.

 (Dalje)SR Auto Group BMW i3

30 Okt 2014 - 11:00 Tuning Link

Kanadski tjuner SR Auto Group je za BMW i3 pripremio set novih točkova, dok drugih izmena za sada nema.

 (Dalje)

Nemački „Folksvagen“ će u Kini opozvati 270.635 vozila marke „audi“ zbog problema sa sigurnosnim jastucima, saopšteno je iz kineske Glavne uprave za kontrolu kvaliteta.

 (Dalje)

Drift u Maybachu

30 Okt 2014 - 09:30 Video Link

Trenutno jedina žena vozač u "najbržem cirkusu na svetu" pre nekoliko godina se oprobala za volanom luksuzne limuzine Mercedesa i nije mogla da odoli a da je ne provoza na svoj način.

 (Dalje)

Južnokorejski proizvođač je u Nemačkoj startovao sa prodajom ograničene serije od 300 komada modela ix35 Black & Steel.

 (Dalje)

Najveći proizvođač vozila u SAD je imao istinski lošu godinu – kompanija je opozvala rekordan broj vozila, suočava se sa velikim kaznama državnih vlasti a jedna od njih je čak i krivična istraga vezana za prikrivanje problema sa kontakt bravama.

 (Dalje)

Kao što je još ranije najavljeno, General Motors planira da svoju evropsku ponudu obogati i novim gradskim modelom. Taj budući mališan sa 5 vrata će na britanskom tržištu biti dostupan pod znakom tamošnjeg Vauxhalla, koji je automobil nazvao Viva (ime koje je Vauxhall već koristio između 1963. i 1979. godine). Što se Opela tiče, oni svoju verziju ovog automobila neće prodavati pod tim imenom, već će nositi ime Karl.

 (Dalje)

Folksvagen grupa je saopštila da će u narednih nekoliko godina na kinesko tržište lansirati preko 20 plag-in hibridnih i električnih modela.

 (Dalje)

Toyota Esquire

30 Okt 2014 - 06:30 Noviteti Link

Toyota je na japanskom tržištu promovisala MPV model Esquire, koja u osnovi predstavlja luksuzniju verziju već poznatog modela Noah.

 (Dalje)

Dok ne stignu neki novi modeli, Scion predstavlja nove verzije svojih već postojećih vozila.

 (Dalje)

I Range Rover Autobiography je prošao kroz obradu bugarskog dizajn studija Vilner koji je za ovaj luksuzni SUV predvideo novi Carbon Pack.

 (Dalje)

Hrvatska je prva zemlja u kojoj je Opel odlučio da pokrene svoj online auto salon! Reč je o prvom takvom projektu u Hrvatskoj, ali i pilot projektu za Opel na globalnom nivou, što znači da će nakon uhodavanja na primeru ista receptura sa vremenom biti presađena u baš svaku zemlju u svetu u kojoj je Opel prisutan na tržištu.

 (Dalje)

Sem Citroena i Renaulta, svoje novitete je na 2014 Sao Paulo Motor Show-u pokazao još jedan francuski proizvođač - Peugeot.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 75 76 77  Sledeći»