home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Imate dotrajalu Ladu, sa kojom više ne znate šta ćete, a neophodno vam je vozilo za sve uslove i terene? Ima rešenja i za to – uz malo veštine, napravite „guseničara“!

 (Dalje)Volkswagen će na sajmu automobila u Parizu održati zvaničnu premijeru (pro)terenskog Golfa Alltrack (napravljen na bazi Golfa Variant), a ovaj novi render pokazuje kako bi mogao da izgleda i Golf Sportsvan u Alltrack izdanju.

 (Dalje)

Aston Martin je objavio novi set zvaničnih slika (uključujući i unutrašnjost) definitivne verzije luksuzne limuzine Lagonda koja je najavljivana proteklih meseci i koja je pre svega namenjena bogatašima sa Bliskog istoka.

 (Dalje)

Opoziv za Toyotu Tacomu

1 Okt 2014 - 03:45 Vesti Link

Toyota je objavila opoziv svog Tacoma pick-up modela zbog problema sa sistemom zadnjeg oslanjanja koji bi čak mogao da dovede do požara. Prema navodima japanskog proizvođača ne manje od 690.000 jedinica ovog modela je subjekat opoziva.

 (Dalje)

S namerom da tržištu ponudi natrprosečno opremljeno vozilo po izvanrednoj ceni, Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Volvo automobila, specijalno za kupce u Srbiji nudi najtraženiji model proslavljene švedske marke – XC60 u posebnoj „porodičnoj“ ediciji, sa promotivnim popustom oko 13 odsto: za 34.900 evra, u dinarskoj protivvrednosti (sa svim dažbinama).

 (Dalje)

Fiat je na MotorVillage Rond-Point des Champs-Elysées u Parizu, pred ovogodišnju nedelju mode u glavnom gradu Francuske, predstavio nekoliko personalizovanih primeraka svog retro mališana, od kojih će jedan biti dostupan kupcima.

 (Dalje)

Nakon što su juče objavljene nove zvanične slike i detalji o američkoj verziji redizajnirane Honde CR-V, pojavile su se i prve fotogafije evropske varijante ovog SUV-a.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 75 76 77