home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Izvor: Autojunk.nl

Svojoj gami drumskih motocikala manje zapremine koju čine Duke i RC modeli zapremine 125 ccm, 200 ccm i 375 ccm KTM je dodao još dva primerka čiji agregati imaju zapreminu od 250 ccm. Razlog za nastanak ovih dvotočkaša su japanske regulative koje sve motocikle iznad 250 ccm svake dve godine podvrgavaju rigoroznom testiranju koje uz to nije ni jeftino. To je jedan od razloga zašto su motocikli do 250 kubika izuzetno popularni u Japanu i osnovni razlog zbog koga je KTM pripremio novi Duke 250 i RC 250.

 (Dalje)

Od 1. do 9. aprila, tokom promotivne kampanje Dani otvorenih vrata, Hit Auto u svojim centrima na Starom sajmištu i na Vidikovcu omogućava vlasnicima automobila Renault i Dacia da redovne servise obave po specijalnim, izuzetno povoljnim cenama.

 (Dalje)

Još ranije je bilo reči o tome da Cadillac planira proširenje svoje ponude, pa će još tokom ove nedelje predstaviti svoju novu luksuznu limuzinu.

 (Dalje)

VIDEO: 2015 Porsche Cayenne

31 Mar 2015 - 11:00 Video Link


Ostavlja upečatljiv utisak svuda gde se pojavi, poseduje kabinu luksuznu gotovo kao "s-klasa" i najvećem komforu može da preveze sedam osoba. Predstavljamo vam novu "mercedes v-klasu" na najjačim motorom i najbogatijim paketom opreme

 (Dalje)Mazda je iskoristila sajam automobila u Ženevi da predstavi svoj novi krosover za kojim je trenutno potražnja tri puta veća od planirane.

 (Dalje)

Da li verujete da postoje ljudi koji ne znaju da automatska, „brza“ perionica ne funkcioniše na principu „proletanja“ kroz istu!?

 (Dalje)

Lansiran Ford Everest

31 Mar 2015 - 08:00 Noviteti Link

Model namenjen prvenstveno Aziji, SUV sa sedam sedišta je debitovao na Tajlandu, u zemlji u kojoj se proizvodi.

 (Dalje)

O ovome se nezvanično pričalo i ranije, ali sada pojedini britanski mediji prenose da u Renaulu zaista ozbiljno razmišljaju da kupcima ponude i sportske RS verzije modela Kadjar i Captur.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, francuski građani su 2014. za kupovinu novog automobila u proseku potrošili 24.012 evra, što je više nego u prethodnim godinama.

 (Dalje)

Mugen Honda S660

31 Mar 2015 - 06:30 Noviteti Link

Novi Hondin mali roadster S660 se odmah pojavio i u Mugen izdanju.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, na Sajmu automobila u Beogradu, koji je održan od 20. do 29. marta, prodato je oko 2.000 automobila, što je za oko 10 odsto više nego prošle godine. To je izjavio v.d. direktor Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova Milan Vukasović ističući da bi ova godina mogla da bude prekretnica na tom tržištu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 68 69 70  Sledeći»