home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ko je testirao, testirao je, zimske pripreme su završene i na timovima je da ostatak posla odrade u "garažama" do početka nove sezone. Danas je u Barseloni zaključena finalna, treća runda testiranja, a ukupni utisci su pomešani.

 (Dalje)

Nakon dve slike eksterijera, pojavila se i prva fotografija enterijera Infinitijevog QX30 concepta koji će japanska marka predstaviti za nekoliko dana na sajmu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Dok čekamo na zvaničnu premijeru, pojavila se još jedna slika nove Honde Civic Type R.

 (Dalje)

Aston Martin je predstavio unikatni Rapide S model sa ciljem podržavanja međunarodne GREAT Britain marketinške kampanje.

 (Dalje)

Kako prenosi RTS, ako se usvoje promene Zakona o bezbednosti saobraćaja, od sredine leta procedura tehničkih pregleda biće pooštrena. Nova predložena cena je oko 2.500 dinara i neće moći da se plaća u okviru polise obaveznog osiguranja. Stručnjaci najavljuju i fotografisanje vozila prilikom tehničkog pregleda, koje se već nekoliko godina primenjuje u okolnim zemljama.

 (Dalje)

Do početka ovogodišnjeg sajma automobila u Ženevi je ostalo još samo nekoliko dana (za posetioce će biti otvoren od 5. do 15. marta, za novinare su rezervisani 3. i 4. mart), pa je i sve manje nepoznanica koje se tiču noviteta pripremljenih za ovaj sajam.

 (Dalje)

Smart je u saradnji sa brendom MOSCOT pripremio specijalno izdanje modela ForTwo Cabrio, kojim istovremeno najavljuje i skori kraj sadašnje generacije ovog automobila.

 (Dalje)

VIDEO: 2015 Kia Carnival

1 Mar 2015 - 10:22 Video Link


Tri automobila, devet cilindara...

Do pre samo nekoliko godina, motori sa tri cilindra su predstavljali neku vrstu kompromisa na koji se gledalo sa podsmehom. Danas je situacija neuporedivo drugačija, trocilindraši pokreću i sportske automobile, dok se u A segmentu praktično podrazumevaju

 (Dalje)

Audi će novi R8 zvanično predstaviti sledeće nedelje na sajmu automobila u Ženevi, i to prvo u Coupe izdanju.

 (Dalje)

Saab jači od McLarena

1 Mar 2015 - 07:20 Video Link

Možda švedski automobil ne može da se meri sa nekim od superautomobila kada se sastanu na stazi ali na ulicama grada kada do izražaja dolazi sirova snaga, tu je automobil iz hladnih krajeva apsolutni pobednik.

 (Dalje)

Američki tjuner Vorsteiner je Audi S5 Coupe opremio sa novim setom V-FF 103 alu točkova, a  rezultat vidite na priloženim slikama.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 64 65 66 67 68 69 70  Sledeći»