home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Video dolazi iz Brazila, a putnici u Corsi su mislili je da je dobra ideja da se provozaju autom po plaži, međutim to je zasmetalo ljutom ocu koji je odlučio da preuzme stvar u svoje ruke

 (Dalje)
 (Dalje)

Ponovno dizajniranje vašeg omiljenog automobila može predstavljati veoma komplikovan proces, ali postoje određeni, talentovani ljudi koji mogu upravo to da urade.

 (Dalje)

Da li ste se ikada zapitali šta može da se dogodi ako tokom vožnje slučajno pritisnete start/stop dugme koje se na modernim automobima koristi za pokretanje ili gašenje motora?

 (Dalje)

Kako prenosi Sport klub, tužba koju je navijačica podnela protiv Valentina Rosija zbog navodnog napada tokom poslednje trke u sezoni koja je vožena u Valensiji, odbačena je kao neosnovana.

 (Dalje)

U pitanju je Miura SV, sa brojem šasije #4846, prikazana na sajmu u Ženevi 1971. godineZadivljujuć koliko i sam Ferrari J50, prava poslastica svakog ljubitelja automobila, posebna edicija propinjućeg konja poseduje mnogo prepoznatljivije karakteristike od narednih deset koji će biti kreirani.

 (Dalje)

VIDEO: Test Lexus RC F

30 Dec 2016 - 21:13 Video Link


Još uvek aktuelna treća generacija Fiatovog Punta se pojavila još 2005. godine, i to pod nazivom Grande Punto, a treba podsetiti da je ovaj automobil u poslednjih 11 godina obnavljan nekoliko puta (takođe je izgubio i ono "Grande" iz svog naziva).

 (Dalje)

Aplikacije koje koristite na pametnom telefonu polako se sele i u vaš automobil. Volvo je postao prvi automobilski proizvođač koji je u svoja vozila ugradio Skype.

 (Dalje)

U okviru proslave 50 godina svog legendarnog i prvog superautomobila uopšte, Miure, nekoliko Lamborghinija je otputovalo na farmu koja im je odredila imena

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 65 66 67  Sledeći»