home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ovde prvo treba podsetiti da je iz Renulta krajem marta 2014. godine stigla zvanična informacija o tome da je saradnja ove francuske marke i Caterhama oko zajedničkog sportskog automobila prekinuta.

 (Dalje)Nikolas Mor, predsednik AvtoVAZ objavio je okvirnu cenu za jednu od narednih inovativnih Lada – Cross verziju Veste u karoseriji karavan, koja će početi da se proizvodi u leto 2017. godine.

 (Dalje)

BMW će tokom sledeće godine promovisati i doterani M4 koji će na američko tržište doći u modelskoj godini 2018.

 (Dalje)

Može li se biti istovremeno grub i nežan, udoban i nepokolebljiv, luksuzan i jednostavan, raskošan i racionalan? Skoro pa nemoguće! E baš to pokušava novi Nissan Navara

 (Dalje)

Ova godina je bila veoma važna za Škodu zbog dolaska velikog SUV-a Kodiaq, a predstavljena je i obnovljena Octavia. Očekivao se i dolazak novog Roomstera, ali to se nije dogodilo. Međutim, češki proizvođač će imati šta da pokaže naredne godine.

 (Dalje)

Novi Audi Q3 će se po nekim izvorima u prodaji naći 2018. godine, a biće nešto veći od sadašnjeg, ali i lakši budući da će biti napravljen na MQB platformi.

 (Dalje)Na prodaju 1995 Ferrari F50

30 Dec 2016 - 01:45 Vesti Link

RM Sotheby's je potvrdio da će u januaru na aukciji ponuditi i jedan od samo 349 napravljenih primeraka Ferrarija F50.

 (Dalje)

Reklame za nove automobile u poslednje vreme prikazuju rodne stereotipe, muškost, snagu i moć u reklamama, ali je uočljivo da se pokušava proširiti opseg lepšeg pola kao ciljne grupe.

 (Dalje)

BMW grupa je najavila otvaranje novog razvojnog centra, posvećenog radu na tehnologiji za autonomnu vožnju, u Unterschleissheimu (u blizini Minhena).

 (Dalje)

Već neko vreme se priča da u BMW-u pripremaju i snažniju CS (ClubSport) varijantu modela M2, a poslednje vesti kažu da će se takav automobil u njihovoj ponudi naći tokom 2018. godine, kao deo modelske godine 2019.

 (Dalje)

Model kojim je sve počelo uskoro će dobiti naslednika

Upitan da komentariše mogućnost lansiranja naslednika Tesle Roadster Elon Musk je bio konkretan i rekao da je naslednik siguran, ali i udaljen nekoliko godina. Iako bez nekih detalja ovaj odgovor je zadovoljio koloniju Teslinih pristalica koji već dugo priželjkuju električnog sportistu.

 (Dalje)

Ovih dana su se pojavili novi detalji o 6,2 litarskom V8 DOHC motoru, a koji su se nekako našli u papirima General Motors Company. Dve varijante su u igri – Corvette ZR1 ili C7?

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 65 66 67  Sledeći»