home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Šestu epizodu prve sezone emisije The Grand Tour (sa prevodom) možete pogledati OVDE.

Lamborghinijev šef razvoja i istraživanja Maurizio Reggiani je potvrdio da će SUV Urus biti njihov prvi model koji će biti dostupan i sa plug-in hibridnim pogonom.

 (Dalje)


Sledeći M5 F90 bi svojim kupcima, poput Mercedes-AMG-a E63, trebalo da ponudi izbor između pogona na zadnje i na sva četiri točka jednostavnim pritiskom prekidača. Tako bi ovaj model ponudio najbolje od oba sveta i umirio one puriste koji su smatrali da će ugradnja pogona na sva četiri točka oduzeti deo čari ovom automobilu.

 (Dalje)


Nova Opel Insignia Grand Sport važi za jedan od najatraktivnijih noviteta u automobilskoj industriji. Iako zvanična premijera još nije održana, u Australiji su jasno stavili do znanja koju karoserijsku verziju bi želeli da vide na bazi ovog atraktivnog modela.

 (Dalje)

Vanderhall Venice

28 Dec 2016 - 10:00 Noviteti Link

Američka kompanija Vanderhall predstavlja svoj trotočkaš Venice, dvosed sa elementima od ugljeničnih vlakana i aluminijuma, dok se za pogon brine GM-ov motor.

 (Dalje)

Toyota Tank

28 Dec 2016 - 09:30 Noviteti Link

Toyotina ponuda u Japanu obuhvata i model Tank koji je pored verzija sa prednjim dostupna i u varijantama sa pogonom na sva četiri točka.

 (Dalje)

Kompanija Tesla je ispunila obećanje i rešila je da se obračuna sa bezobzirnim vozačima, koji ostavljaju svoja "do vrha" puna vozila na punjačima i praktično ih koriste kao besplatna parking mesta.

 (Dalje)

Evropska komisija radi na listi želja bezbednosnih tehnologija za koje smatra da bi trebalo da postanu deo serijske opreme u vozilima do 2020., kako bi se broj smrtno stradalih u saobraćajnim nesrećama smanjio na manje od 15.000 do te godine.

 (Dalje)

RM Sotheby´s za sledeći mesec i aukciju u Arizoni najavljuje prodaju prelepog Mercedesa 540K Special Roadster (sa 5,4 litarskim osmocilindričnim motorom), za koji se očekuje da će postići cenu od 7,4 do 8,4 miliona američkih dolara.

 (Dalje)

Porsche Exclusive je pripremio program za doterivanje nove generacije Panamere Turbo u produženoj Executive verziji.

 (Dalje)

Uskoro će se, od 2. do 14. januara u Paragvaju, Boliviji i Argentini, voziti Dakar Rally 2017. Najnovije 38. izdanje čuvenog maratonskog relija, ukupno deveto u Južnoj Americi, donosi i neke novitete.

 (Dalje)

Kako vreme odmiče, automatski menjači su sve raznovrsniji i inteligentniji. Nisan je u modeu qashqai među retkim proizvođačima koji je zadržao CVT menjač i usavršio ga do te mere da vožnja predstavlja pravi odmor a ne napor za vozača

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 65 66 67  Sledeći»