home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

AvtoVAZ će 40. rođendan modela „lada 4x4“ proslaviti novom verzijom koja sa jednim rezervoarom može da pređe više od 1.000 kilometara. Nezvanično, ruski proizvođač radi na verziji koja će koristiti komprimovani prirodni gas (CNG), odnosno metan.

 (Dalje)Avangardna kombinacija - krosover s profilom kupea, u Srbiji po početnoj ceni od 20.990 evra za verzije sa benzinskim motorom, odnosno 27.500 evra za vozilo sa hibridnim pogonom

 (Dalje)

Suzuki je u Japanu i zvanično predstavio novu generaciju Swifta, pri čemu će prodaja u Zemlji izlazećeg sunaca početi 4. januara 2017.

 (Dalje)

2017 Suzuki Spacia

27 Dec 2016 - 10:30 Noviteti Link

Suzuki je za modelsku godinu 2017 ponovo doterao svoj kei car Spacia koji se na japanskom tržištu nudi i u bogatije opremljenoj Custom Z verziji.

 (Dalje)

Aerodinamika i električni pogon i dalje su nepresušan izvor inspiracije za dizajnere, među kojima je i Francisco Calado

 (Dalje)

Opel je ranije ovog meseca objavio prve zvanične slike nove generacije Insignije, što je podstaklo pojedine nezavisne dizajnere da se pozabave i budućom sportskom OPC varijantom koji bi trebalo da se pojavi tokom 2018. godine.

 (Dalje)

Za razliku od nekih, Amerikanci dosta drže do svoje potrošačke kulture i obično insistiraju da za svoj novac dobiju i kvalitet. Zato veruju jedni drugima i publikacijama sa dugom tradicijom kakva je Konzjumer report.

 (Dalje)

Nemački tjuner VOS (Vision of Speed) sada i vlasnicima Lamborghinijevog Huracana Spyder nudi body kit od ugljeničnih vlakana, pojačanje motora, nove alu točkove, kao i titanium izduvni sistem.

 (Dalje)

Sve donedavno, Ford Edge bio je potpuno nepoznat sa ove strane Atlantika. Uz samo nekoliko lakih adaptacija, iskrcao se u Evropu direktno iz SAD, u želji da iskoristi popularnost SUV na Starom kontinentu

 (Dalje)

Nema straha, ne radi se o rasnom bolidu, već električnom vozilu za grad snage svega 4KS.

 (Dalje)

Mercedes-Benz 600 Pullman - automobil čija slika nije kompletna bez državnih zastavica iznad farova dobro je poznat domaćoj publici, jer je bio jedan od onih u kojima se vozio Josip Broz Tito.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 65 66 67  Sledeći»