home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO: BMW M2

28 Dec 2016 - 01:51 Video Link
Još jedan automobil koji će sledećeg meseca biti ponuđen na RM Sotheby's aukciji u Arizoni je i ovaj ekskluzivni Lamborghini Reventon.

 (Dalje)

Češka kompanija Tatra planira da se vrati na veliku scenu luksuznim retro automobilima koji će koristiti modernu tehnologiju.

 (Dalje)

Mada je ranije ove godine iz Opela stigla informacija da nemaju nameru da naprave serijski model na bazi GT concepta (promociju je imao na sajmu automobila u Ženevi), neke poslednje glasine kažu da i dalje postoje šanse da se to desi.

 (Dalje)

Izgleda da su se u 2016. u Srbiji najviše kupovala polovna vozila. Iz inostranstva ih je uvezeno oko 80.000. Većina je proizvedena od 2000. do 2006. godine, a kod nas se na pijacama i placevima prodaju za 2.000–3.000 evra. Stručnjaci kažu da su to najčešće vozila čiji merači pokazuju više od 200.000 pređenih kilometara, i da su problematičnog porekla i tehničkog stanja.

 (Dalje)

Nakon što je nedavno predstavila modifikovani Chrysler Pacifica Hybrid u koji će se ugrađivati njena tehnologija, Waymo, filijala Alphabeta odnosno Googlea, koja se bavi razvojem autonomnih automobila, objavila je da pregovara s Hondom o ugradnji svojih sistema u japanske automobile.

 (Dalje)

Da nije lako ni onima sa mnogo para pokazuje i ova slika gde se vlasnik "ferarija" "muči" kako da preveze novogodišnju jelku

 (Dalje)

Globalizacija, slobodno tržište, robotizacija i veliki napredak u transportu doveli su do velikih migracija proizvodnje, a genijalci sa digitronima i znanjem vrlo precizno mogu da "multinacionalkama" kažu gde je najpametnije i najisplativije da prave svoje ključne proizvode.

 (Dalje)

Opsesija proizvođača automobila stazom Nirburgring traje već dugo pa mnogi pokušavaju da postanu "kraljevi ringa". Među njima je i kompanija Elemental Motor Company iz Hampshirea, koja će pokušati da postavi novi rekord za produkcijski automobil poboljšanom verzijom svog dvoseda RP1.

 (Dalje)

Prvi čovek Sitroena u Svetskom reli šampionatu Iv Maton rekao je da nije bilo moguće da francuski tim angažuje Sebastijana Ožijea za narednu sezonu, ali da postoji mogućnost povratka četvorostrukog svetskog šampiona.

 (Dalje)

Na predstojećem Dakar reliju koji će se voziti od 02. januara 2017. godine u Paragvaju, Boliviji i Argentini, jedini predstavnik naše zemlje, jubilarni 10. put, biće višestruki srpski šampion u motokrosu Gabor Sagmajster.

 (Dalje)

Nakon što je priča o Amerima koji pre vraćanja na otkup u Volkswagen svoje Golfove značajno olakšaju odjeknula Amerikom i šire, Volkswagen je počeo da odbija takva rastavljena vozila, a stigla je i sudska preporuka vlasinicima Golfova da se takva praksa obustavi.

 (Dalje)

Iako su lanci za sneg deo obavezne zimske opreme za vozila, vozači zapravo retko imaju priliku da ih koriste, pa kada se desi da zaista i zatrebaju, njihova montaža može zadati velike muke.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 65 66 67  Sledeći»