home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Svaki Alfa Romeo zavisnik je bukvalno poludeo za novom Giulijom Quadrifoglio, a sada je tu jedan mali raritet u vidu ručnog sata sa potpisom poznatog Chronoswissa iz serije Regulator.

 (Dalje)Predstavnici kompanije su medijske poslenike obavestili o dobrim prodajnim rezultatima u 2016. svih brendova koje prodaju i servisiraju Grand Motors i mreža njegovih ovlašćenih partnera i najavili ambiciozne planove za 2017.U Japanu je snimljen novi Mitsubishijev crossover koji će zvaničnu premijeru imati najverovatnije u prvoj polovini 2017. godine ili najkasnije na jesen.

 (Dalje)

Vozačka kultura nije baš na nivou u Srbiji, ali ono što se često kaže za volanom da "ovo može samo u Srbiji" nije baš tako.

 (Dalje)

Nekada davno i pre relija PARIZ – DAKAR (prvi je startovao decembra 1978.), bio je organizovan jedan auto maraton, znatno duži od današnje staze DAKAR RELIJA, koji počinje 2. januara u Južnoj Americi.

 (Dalje)

Linija E39 zauzima posebno mesto među fanovima bavarske marke, a ovaj primerak je uz to i u odličnom stanju

 (Dalje)

Nakon preuzimanja 34% učešća u Mitsubishiju, Renault-Nissan alijansa bi mogla da iskoristi Mitsubishijevu tehnologiju za neke od svojih budućih modela.

 (Dalje)

Nedavno se na Fejsbuku pojavila inicijativa da kompanija Tesla svoju evropsku globalnu "Gigafabriku" otvori u "Teslinoj zemlji Srbiji", ali ona nije daleko odmakla.

 (Dalje)

M&D Exclusive Cardesign je nemački tjuner koji privlači pažnju njihovom modifikovanom verzijom Audija S7.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 65 66 67  Sledeći»