home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dok čekamo da Rolls-Royce večeras i zvanično predstavi novi Phantom, pred nama je nekoliko novih slika koje su procurele i pre promocije.

 (Dalje)Renault Talisman Limited

27 Jul 2017 - 10:30 Noviteti Link

Renault je na domaćem, francuskom tržištu proširio paletu svog najvećeg modela Talisman, i to posebnom edicijom Talisman Limited.

 (Dalje)

Mnogi svetski proizvođači uključujući i Toyotu rade na razvoju nove generacije baterija za buduća električna vozila koja bi trebalo da doskoče osnovnim problemima, odnosno autonomiji i vremenu potrebnom za punjenje.

 (Dalje)

Taksiji poput autonomnog Johnny Caba iz Total Recalla mogli bi kroz nekoliko godina da postanu naša svakodnevnica. Za takvu vrstu vozila posebno su zainteresovani hi-tech giganti poput Ubera i Googlea.

 (Dalje)

Iza projekta koji je rezultirao Mercedesom E63 S, čiji motor je snažniji od 8-litarskog 16-cilindarskog motora s četiri turbo-punjača koji je Bugatti ugrađivao u supersportski model Veyron, stoji nemačka tjuning kompanija Posaidon.

 (Dalje)

Haval M6

27 Jul 2017 - 06:18 Noviteti Link

Ne, nije u pitanju bavarski sportrista, već novi kineski automobil. Kineski Haval je naime svoj novi crossover nazvao M6, što je ime koje upotrebljava BMW.

 (Dalje)


Najnoviji Škodin SUV model Karoq je premijeru imao u maju na specijalnoj promociji u Stokholmu, dok će šira javnost moći da ga upozna u septembru na sajmu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

James Edition je na prodaju stavio odlično očuvani primerak retkog BMW-a M1 (napravljena su samo 453 komada), ali po ceni od čak 745.000 američkih dolara.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 80 81 82  Sledeći»