home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Tržište auto kredita u SAD vredi 1,1 biliona dolara, a široka dostupnost tih pozajmica čak i onima sa veoma lošom kreditnom sposobnošću uticala je na rast potrošnje domaćinstava, ali i na oporavak američke autoindustrije. Ipak, po scenariju koji kao da je prepisan iz godina svetske finansijske krize, novo zaduživanje za nabavku automobila opada, čak šest miliona klijenata kasni sa otplatama, a auto-giganti smanjuju proizvodnju i otpuštaju radnike.

 (Dalje)


 (Dalje)

Mercedes-AMG sprema poslasticu. Druga generacija modela A45 biće jedan od najboljih kompaktnih modela visokih performansi na tržištu. Uostalom, ne zovu ga u Mercedesu bez razloga ‘Predator’.

 (Dalje)

Ovogodišnja skulptura koja zauzima centralno mesto na Gudvud festivalu brzine je podignuta u čast Bernija Eklstouna, bivšeg šefa Formule 1.

 (Dalje)I Range Rover Velar će proći kroz SVR tretman, što su uostalom potvrdili i nedavni snimci maksiranog test primerka na Nirburgringu. U međuvremenu se pojavio i ovaj nezvanični render njegovog mogućeg izgleda.

 (Dalje)

Naše vozače loše navike na putevima u inostranstvu mogu papreno da koštaju. Nevezani pojas - od 20 do 350 evra. Razgovor mobilnim - od 45 do 120

 (Dalje)

Od danas vožnja ionako skupim hrvatskim auto-putevima postaje još skuplja.

Regionalni mediji prilično su negativno dočekali ove vesti, a Indeks je otišao i korak dalje - savetuje turiste da ne idu skupim auto-putevima i nudi besplatne alternative.

 (Dalje)

Fanovi Forda definitivno znaju vrednost modela Sierra Cosworth RS500, koji će biti prodat na aukciji u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

Napolju je pakao, a vi krećete na put? Samo polako...

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 76 77 78 79 80 81 82  Sledeći»