home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO: Test Volkswagen Golf

31 Jul 2017 - 15:36 Video Link
Najduži morski most napravljen je u Kini, a povezuje Hong Kong, Zhuhai i Makao. Most je dugačak 55 km i gradili su ga sedam godina. Putovanje za koje je trebalo 3 i sata smanjeno je s mostom na samo 30 minuta.

 (Dalje)Prvi čovek američke kompanije Elon Musk potvrdio je da će Tesla Model 3 u snažnijem izdanju biti ponuđen kupcima naredne godine.

 (Dalje)

Mercedes je saopštio da će u trećem kvartalu ove godine prestati da nudi električnu B klasu, koja se od decembra 2013. godine proizvodi u fabrici Rastatt u Nemačkoj.

 (Dalje)

Kako piše B92, rast prodaje SUV modela u Evropi nastavljen je i u prvoj polovini 2017. U prvih šest meseci isporučeno je za petinu više ovih vozila u odnosu na isti period 2016. godine.

 (Dalje)

Kako prenosi Sport klub, vozač Džo Gibs Rejsinga Kajl Buš trijumfovao je na 21. trci NASCAR Monster enerdži kup serije vožene na stazi "Pokono rejsvej" u Long Pondu u Pensilvaniji.

 (Dalje)

Fordov model TT je bar prema zvaničnom knjigama zasnovao kategoriju pick up vozila.

 (Dalje)

Kada je pre dva meseca raspisan Moped Endurance Kup niko nije ni slutio da će se Kup pretvoriti u ozbiljno takmičenje. Sada, nakon prve zvanične trke, svi se možemo složiti da je sve ovo postalo jedna ozbiljna priča.

 (Dalje)

Kako prenosi Sport klub, brazilski vozač Lukas di Grasi postao je treći šampion Formule E, u isto toliko sezona od kako je oformljeno takmičenje bolida na električni pogon.

 (Dalje)

Vlasnicima McLarena 570S koji žele nešto više, na raspolaganju stoji paket koji nudi TAG Motorsports.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 80 81 82  Sledeći»