home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Britanski Vozz je predstavio novu kacigu, koja bi mogla da napravi pravu revoluciju na tržištu. A reakcije na nju su oprečne.

 (Dalje)

VIDEO: Volkswagen Polo Mk6

29 Jul 2017 - 10:00 Video Link


Sono Sion

29 Jul 2017 - 09:30 Noviteti Link

Sion je novi nemački električni automobil, proizvod firme Sono Motors, najavljen za sredinu 2019. godine.

 (Dalje)

Sve dok se ne pojavi Teslin pikap nećemo znati koliko je ova kompanija Ilona Maska u mogućnosti da napravi vozilo koje će znati da se snalazi na nepristupačnim terenima. U međuvremenu možemo maštati i uživati u renderima kao što su ovi dizajnera Moa Aouna.

 (Dalje)Američki startup predstavio je, kako kažu, Bollinger B1 prvo stvarno terensko vozilo s pogonom na sva četiri točka, koji je u potpunosti pokretan električnim motorima.

 (Dalje)

Fiat i Bulgari su dogovorili prestižnu partnersku saradnju kao sastavni deo Bulgarijeve kreativne kampanje pod nazivom “Roman holiday” (Praznik u Rimu), kroz koju izražavaju živ duh i “radost življenja” dva apsolutno italijanska brenda širom sveta.

 (Dalje)

Rolls-Royce je odlučio da superluksuznim kupeom Wraith Black Badge, atraktivne pojave i sa još boljim performansama, pokuša da pridobije i neke nove, mlađe, generacije kupaca.

 (Dalje)

Maserati je svojevremeno napravio samo 12 trkačkih primeraka modela MC12 Corsa, a jedan od njih (i to prvi ikada napravljeni) je sada ponuđen na prodaju.

 (Dalje)

Britanska finansijska kuća JBR Capital je napravila analizu tržišta koja je rezultirala izveštajem koji otkriva koje automobile su u protekle dve godine kupovali fudbaleri u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

AvtoVaz je u prvih šest meseci ove godine povećao prodaju automobila u inostranstvu, uključujući i auto opremu, za 76 odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 80 81 82  Sledeći»