home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon što je u septembru 2013. godine na sajmu automobila u Frankfurtu predstavljen BMW i8 Coupe, već duže vreme se čeka da u serijsku proizvodnju krene i i8 Spyder.

 (Dalje)McLaren 570S se pretvorio u izgorenu olupinu nakon što je udario u zgradu, a potom se zapalio.

 (Dalje)Prvi primerci dugo očekivanog Teslinog automobila koji treba da označiti početak masovne serijske proizvodnje električnih automobila ove američke kompanije, sići će sa fabričke trake u petak, saopštio je Ilon Mask.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, radnici u proizvodnji Fijat Krajsler automobili Srbija nastavili su generalni štrajk započet prošlog utorka, ali bez radikalizacije protesta koju su najavili, zbog upozorenja poslodavca da će prekršiti Zakon o radu.

 (Dalje)

Voće nije zdravo i dobro samo kao hrana, ima ono i puno širu upotrebu. Recimo, BMW-ove radnike će štititi od povreda na radu, odnosno, biće deo njihove zaštitne opreme.

 (Dalje)

Druga generacija Insignije je samo jedan od sedam novih modela Opela koji će se pojaviti tokom 2017. i sa njim, u ovom delikatnom trenutku po nemačku kompaniju, koja je u procesu vlasničke transformacije, počinje velika tržišna ofanziva. Po svemu viđenom na evropskoj promociji u Frankfurtu, u modu se vraća sportski stil sa izraženom notom elegancije...

 (Dalje)

Gotovo svi novi automobili standardno dolaze sa vazdušnim jastucima, ali putevima i dalje saobraća izuzetno puno automobila bez ovog elementa bezbednosne opreme, koji je izmišljen pre više od pola veka.

 (Dalje)

Ford Kuga za 2019.

3 Jul 2017 - 08:30 Top secret Link

Nemački magazin Auto Bild piše da će nova generacija Ford Kuge na tržište stići u novembru 2019. godine, što znači da premijeru možemo očekivati dva meseca ranije, na sajmu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

VIDEO: Test Nissan Micra

3 Jul 2017 - 08:00 Video Link


* Za modifikaciju je zaslužna firma Ares Performance, dok je kao inspiracija poslužila  Mercedesova studija Ener-G-Force concept.

 (Dalje)