home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Već znamo da Mercedes-AMG radi na novim hibridnim high-perfromance modelima, a sada su napokon stigle detaljnije informacije o ovom pogonskom sklopu.

 (Dalje)Nissan Qashqai je lansiran 2007. kao istinski pionir segmenta, a njegove sigurne vozne osobine otad dobijaju najviše pohvale. Zahvaljujući brojnim poboljšanjima ispod poklopca motora, vrhunske vozne osobine novog Qashqaija bolje su nego ikad.Pregled i proveravanje pneumatika su od ključne važnosti leti jer duge vožnje po velikoj vrućini i sa punim automobilom predstavljaju dodatno opterećenje. Zato je Goodyear pripremio nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da vaši pneumatici budu u najboljoj formi, a vaše putovanje do cilja sigurno, udobno i prijatno.

 (Dalje)

Najvoljeniji automobil u istoriji kompanije Fiat, legenda koja je od Italijana načinila vlasnike automobila, kao i svetski ambasador države iz koje dolazi, danas obeležava svoj 60. rođendan kroz poseban događaj koji proslavlja njegovu istoriju, kao i stil i dizajn koji su ovo vozilo učinili slavnim širom sveta.

 (Dalje)

Najava za Apollo IE

4 Jul 2017 - 13:16 Top secret Link

Apollo Automobil (bivši Gumpert koji je 2016. preuzeo Ideal Team Venture iz Hong Konga) najavljuje sportski model kratko nazvan IE.

 (Dalje)

Redizajnirani Mercedes-Benz S klase (W222), koji je predstavljen sredinom aprila na salonu u Šangaju, krenuo je s proizvodnjom.

 (Dalje)

Vesti iz Formule 1

4 Jul 2017 - 12:12 Sport Link

FIA odlučila: Fetel bez dodatne kazne

Nakon istrage posle sada već čuvenog incidenta između Luisa Hamiltona i Sebastijana Fetela u Bakuu, FIA je odlučila da ne kazni dodatno nemačkog vozača.

 (Dalje)

Audi će za nedelju dana predstaviti novu generaciju predvodnika svoje ponude, odnosno novog A8. Zvanična premijera će se održati u Barseloni na Audi Summitu, nakon toga će novi A8 posetiti Frankfurt, a nedugo zatim će se konačno naći u prodaji.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, predsednik štrajkačkog odbora kompanije Fijat Krajsler automobili (FCA) Zoran Marković rekao je da ga je ohrabrila izjava predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža o nužnosti da se postigne dogovor poslovodstva i radnika u štrajku i da je za celu privredu loše da ta fabrika ne radi.

 (Dalje)Predstavljen prošlog meseca, novi Citroen C3 Aircross već može da se naruči u Francuskoj, s tim što će isporuke kupcima startovati na jesen.

 (Dalje)