home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Landwind X7 facelift

4 Jul 2017 - 23:48 Noviteti Link

Landwind X7, kineski klon Range Rovera Evoque, u novu modelsku godinu ulazi sa doteranim izgledom.

 (Dalje)

Nemački e.Go Mobile je i zvanično prikazao svoj električni automobil Life, čije prve isporuke se najavljuju za 2018. godinu.

 (Dalje)

Prošlog meseca su bila 22 prodajna dana u poređenju sa 21 prošle godine, javlja asocijacija CCFA. Prodaja putničkih vozila je napredovala za 6,4 odsto.

 (Dalje)

Kompanija Hyundai će "napasti" Fordovu Fiestu ST svojom novom verzijom i20 superminija pomoću svog N performance odeljenja

Hyundai planira da i20 N bude rival novoj generaciji Fordove Fieste ST, nedavno predstavljenom VW Polu GTI i Toyoti Yaris GRMN.

 (Dalje)

Lamborghini Edinburgh je objavio nekoliko slika na kojima je poslednji proizvedeni Aventador SV (SuperVeloce), i to ofraban u neobičnu boju za jedan Aventador.

 (Dalje)

Ceremonija kojom je obeleženo izdavanje nove komemorativne markice posvećene modelu Fiat 500, na njegov 60. rođendan je upravo završena u zgradi „Mirafiori“ u Torinu. Događaj se odigrao u prisustvu italijanskog ministra za ekonomski razvoj Đovanija Akuzanija, vodećih predstavnika Pošte Italije Ivo Planeta, i čelnih ljudi kompanije FCA, Alfredo Altavila Direktor FCA EMEA, kao i Olivier Fransoa, direktor Fiat brenda i FCA Direktor Marketinga.

 (Dalje)

Baš na vreme za proslavu 4. jula, dana nezavisnosti SAD, MV Agusta je predstavila specijalnu verziju modela Brutale 800, koja nosi naziv Brutale 800 America.

 (Dalje)BMW je prošle godine na sajmu automobila u Parizu predstavio novi crossover X2 (F39), i to u formi studije, dok će prodaja serijskog modela verovatno startovati početkom 2018. godine. Kako stvari sada stoje, promocija tog serijskog modela se može očekivati već u septembru ove godine, na sajmu u Frankfuru, a do tada pred nama su patnentni renderi koji su nekako procureli u javnost.

 (Dalje)

Kako prenosi Srna, nemački “Folksvagen” je danas saopštio da će vraća u Iran posle pauze od 17 godina.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 80 81 82  Sledeći»