home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Električni automobili doprineće čistijoj atmosferi na planeti zemlji i prevazići problem nestajanja fosilnih goriva, ako upošte nestaju, ali sa druge strane izazvaće ozbiljne potrese u procesu proizvodnje automobila.

 (Dalje)VIDEO: Test 2017 Mazda3

3 Jul 2017 - 20:38 Video Link


Kompanija Nissan će u septembru predstaviti novu generaciju električnog modela Leaf, a u međuvremenu je objavljena još jedna teaser slika.

 (Dalje)

Honda Srbija je pripremila specijalnu ponudu za ograničen broj vozila za model CR-V sa 1.6 dizel agregatom u Elegance NAVI paketu opreme, koji se može kupiti za 26.990 eur.

 (Dalje)

Moto GP vesti

3 Jul 2017 - 17:59 Sport Link

Vinjales: Dobro je, treće mesto bi bilo maksimum

Vozač Jamahe Maverik Vinjales kaže da je zadovoljan četvrtim mestom i da bi jedna pozicija više bila maksimum maksimuma na ovoj trci.

 (Dalje)

Već je poznato da će Volkswagen u narednom periodu predstaviti više hibridnih i električnih automobila, sve kako bi što pre iza sebe ostavio Dieselgate skandal.

 (Dalje)

Srpski automobilista Nemanja Milovanović uspešno je završio trkački vikend u Banjaluci.

 (Dalje)

Volkswagen velikim koracima korača prema novim rešenjima, koja bi trebalo da ga udalje od Dieselgate skandala. U automobile se ugrađuju čestični filteri kako bi se zadovoljila regulativa vezana za emisije, a najavljen je i hibridni model veličine Golfa, koji bi trebalo da ima hibridni 48-voltni sistem.

 (Dalje)

Hyundai će započeti proizvodnju prvog „N“ modela (i30 N) u septembru, u Češkoj.

 (Dalje)