home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

10 godina bezbrižnosti za hibridnu bateriju

Vožnja RAV4 hibrida je zaista posebno iskustvo.

Oduševiće vas jednostavnost upravljanja, uglađena i tiha vožnja uz trenutnu isporuku snage.

 (Dalje)VIDEO: Porsche 911 GT2 RS

4 Jul 2017 - 09:00 Video Link


Subaru je novu Imprezu Amerikancima predstavio još pre više od godinu dana, dok će evropsku verziju ovog automobila Japanci konačno prikazati u septembru, na sajmu u Frankfurtu.

 (Dalje)

Fiat Panda City Cross

4 Jul 2017 - 07:30 Noviteti Link

Fiat je na evropskom tržištu (uključujući i Veliku Britaniju) startovao sa prodajom nove verzije Pande, nazvane City Cross.

 (Dalje)

Cygnet je jedan od najekskluzivnijih modela sa značkom ovog proizvođača u protekloj deceniji – prodato je svega 150 primeraka – a automobil čak nije ni pravi Aston Martin.

 (Dalje)

Jedan od Mercedesa Josipa Broza Tita, koji doživotni predsednik nekadašnje SFRJ nikada nije koristio, nalazi se u podrumu makedonske Radio-televizije u Skoplju.

 (Dalje)

Subaru Levorg facelift

4 Jul 2017 - 02:04 Noviteti Link

Subaru je na domaćem, japanskom tržišru prikazao obnovljenu verziju modela Levorg, pri čemu promene u odnosu na dosadašnju verziju predstavljenu 2013. godine i nisu velike.

 (Dalje)


Iz Carlex Designa stižu slike njihovog modifikovanog Ford Mustanga GT Cabrio, a verovatno ne treba ni posebno naglašavati da je i kod ovog projekta naglasak bio na doterivanju unutrašnjosti.

 (Dalje)

Continental je predstavio novi napredni sistem koji bi trebalo da zameni brojne zvučnike koji se ugrađuju u automobile i to na način da automobil pretvori u jedan veliki zvučnik.

 (Dalje)

Super redak i super snažan ručno pravljeni Mercedes SL s mitskom oznakom 72 AMG iz 1995. godine i danas je u stanju da pojurii do 300 km/h, a prodaje ga trgovac egzotičnim automobilima iz San Diega.

 (Dalje)

VIDEO: 2017 Ford GT

3 Jul 2017 - 22:30 Video Link


Ko kupi električni automobil, dobije novac od države. To je pravilo uvedeno u Nemačkoj pre godinu dana. Ali ono nije donelo željeni rezultat? Zašto to funkcioniše u Norveškoj ili Kini, a u Nemačkoj ne?

 (Dalje)