home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Britanski trgovac je odlučio da unovči svoj primerak supersportskog automobila sa 1500KS.

 (Dalje)Na sajmu tjuninga SEMA u Las Vegasu pažnju posetilaca privlači i nova Kia Stinger u tjuniranoj verziji Federation.

 (Dalje)

Američki proizvođač električnih automobila Tesla je u trećem tromesečju zabeležio najveći kvartalni gubitak u istoriji kompanije, a teškoće u proizvodnji su narušile planirani tempo proizvodnje novog Modela 3.

 (Dalje)

Da je novi Ford Focus RS i uz pogon na sva četiri točka mogućio kontrolisano uživanje u driftu poznato je svima, ali novom opcijom to dodatno naglašava. Naime, svi kupci će moći da svoj Ford Focus RS fabrički opreme opcijom Drift Stick.

 (Dalje)

Era automobila s drvenim elementima se nije završila u sedamdesetim godinama.

 (Dalje)

Kako pišu britanski mediji, Volkswagen Grupa planira novu generaciju, i to elektrifikovanih hot hatch modela, među njima i novu Škodu Fabiju RS.

 (Dalje)

Nemački proizvođač planira da u narednoj godini lansira čak 17 modela.

 (Dalje)Riselhajm. Pre samo nekoliko nedelja novi Opel Vivaro monovolumeni su imali premijeru na Salonu automobila u Frankfurtu, a sada je Vivaro Tourer dostupan za poručivanje, kao i novi Vivaro Combi+ minibus za devet putnika. Ulaznica u svet atraktivnih Vivaro modela startuje od 22.320 evra uključujući porez.

 (Dalje)

Druga generacija modela Porsche Panamera već neko vreme je na tržištu. Nekada davno smatrana eksperimentom, sada je jedan od najprodavanijih modela koji proizvodi Porsche.

 (Dalje)