home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Mitsubishi Motors Srbija najavljuje da će se uskoro i na našim putevima pojaviti najnoviji model japanske kompanije – Eclipse Cross.

 (Dalje)

VIDEO: Test Seat Arona

1 Nov 2017 - 19:42 Video Link


2018 Nissan Paladin

1 Nov 2017 - 19:34 Top secret Link

Već neko vreme je poznato da Nissan priprema novi SUV na bazi aktuelnog pick-up modela Navara, što ove slike i potvrđuju.

 (Dalje)

Aston Martin će poslednju ediciju Vanquisha aktuelne generacije proizvesti u samo 175 primeraka.

 (Dalje)Direktor Avtovaza Nikola Mor kaže da kompanija razmatra mogućnost proizvodnje modela Lada u inostranim fabrikama alijanse Renault-Nissan.

 (Dalje)

Vozač Jamahe Valentino Rosi rekao je da ga prelom noge, koji je doživeo krajem avgusta, nije koštao titule u ovogodišnjem Moto GP šampionatu.

 (Dalje)

Sa dužinom od četiri metra i 41 centimetar Lada Vesta je, za jednu limuzinu, prilično kompaktna što se oseća i u vožnji. Savim je lepo okretna i stabilna. Deo opreme je sada i elektronska kontrola stabilnosti, pa uobičajeni testovi ne predstavljaju neki naročit napor.

 (Dalje)

Ukoliko se sećate vremena kada je Ford Escort predstavljao ultimativnu mašinu, onda znate da je ta linija bila najjača u RS2000 specifikacijama.

 (Dalje)2018 Jeep Wrangler

1 Nov 2017 - 13:48 Noviteti Link

Iz legendarne američke kompanije u kojoj se terenskim automobilima bave više od 75 godina stigle su prve fotografije nove generacije modela Wrangler (JL).

 (Dalje)

Na svojoj godišnjoj konferenciji u nemačkom gradu, Bad Nohajmu, eksperti za konstrukcije automobila iz čitavog sveta proglasili su model BMW Serije 6 Gran Turismo dobitnikom nagrade EuroCar Body Award 2017.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 76 77 78 79 80 81 82 83  Sledeći»