home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

VIDEO: Test 2018 BMW X3

30 Nov 2017 - 09:00 Video Link
Nedavno smo pisali o futurističkom Lamborghinijevom konceptu Terzo Millennio, a šef dizajna Lamborghinija Mitja Borkert je proteklog vikenda odlučio da pokaže automobil u opštini Sant' Agata Bolognese, poznatoj po tome što je upravo tu sedište italijanske marke.

 (Dalje)REDS

Bivši BMW-ov dizajner Kris Bengl je u Americi predstavio svoju najnoviju kreaciju, i to koncept vozilo REDS.

 (Dalje)

Infiniti QX50

Infiniti je na samom početku ove godine na NAIAS sajmu automobila automobila u Detroitu održao promociju QX50 concepta, kojim je najavio sledeću generaciju crossovera QX50.

 (Dalje)

Bentley Continental GT

Bentley je novu generaciju Continentala GT predstavio u septembru na sajmu u Frankfurtu, a sada je u Los anđelesu promovisao i njegovo First Edition izdanje.

 (Dalje)

Koje su prednosti servisiranja i održavanja vozila u ovlašćenim servisima? Može li neznatno niža cena servisa u radionici kod komšije imati prednost u odnosu na stručno obučene majstore, originalne rezervne delove, najsavremenije alate itd. O tome smo razgovarali sa predstavnicima Hyundai Srbija.jaguar euro ncap

Nezavisna organizacija za ispitivanje bezbednosti automobila (EuroNCAP) je u svojoj najnovijoj seriji crash testova testirala devet novih vozila, a to su BMW X3, Citroen e-Mehari, DS7 Crossback, Honda Civic, Jaguar E-Pace, Mercedes X klase, Porsche Cayenne, Subaru Impreza i Subaru XV.

 (Dalje)

genesis gv80

Šef dizajna kompanije Genesis, Luk Donkervolk, otkrio je da njegov brend poseduje veliki progres tokom svoje tranzicije iz podbrenda korejskog proizvođača Hyundai, do potpuno samostalne marke luksuznih automobila.

 (Dalje)

2018 Nissan Kicks

30 Nov 2017 - 00:12 Noviteti Link
Nissan Kicks

O ovome se nezvanično pričalo još u maju, a sada je i zvanično - Nissan Kicks će u  severnoameričkoj ponudi japanskog proizvođača zameniti crossover Juke.

 (Dalje)

2018 Mazda 6

29 Nov 2017 - 23:49 Noviteti Link
Mazda 6

Mada je aktuelna generacija Mazdine "šestice" do sada već prošla kroz više doterivanja, Japanci su odlučili da pre potpuno nove generacije ponovo obnove ovaj model.

 (Dalje)

honda accord

Stručni žiri je sajmu automobila u Los Anđelesu saopštio ko su finalisti u izboru za 2018 North American Car, Truck i Utility Vehicle of the Year.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 81 82 83  Sledeći»